Sportfogadás tippek: Spanyolország - Montenegró

2013-06-22
A női kosár EB-n a spanyol és a montenegrói együttes igazán kiélezett csatát vívhat egymással. A bukiknál hatalmas favorit a spanyol együttes, de láttunk már egy-két csodát ezen a kontinensviadalon.

Spanyolország - Montenegró

Tipp: 125.5 pont felett

Odds:1.47

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Montenegró eddig 63 pontot átlagol az EB-n, míg a spanyolok 75.25-öt. Ha mindkét fél hozza az átlagát, akkor bőven jó a tipp, hisz az 138 pontot jelent! Jó esély van, hogy azért minimum a 130 meglesz!

Torrensék még 70 pont alatt nem fejeztek be meccset, az olaszoknak dobott 71 volt a legrosszabb teljesítményük. Nagyon jól sikerült a formaidőzítésük, jelenleg úgy néz ki, ők lehetnek az egyetlen komoly ellenfelei a hazai francia együttesnek!

Montenegrótól sokan többet vártunk, de úgy tűnik, hogy nem állt össze ez a csapat. Mindig közbecsúszik valamilyen nem várt hiba, minden meccsen van egy-két játékos, aki betlizik. Dubljevic az, aki azért szépen termeli a pontokat, de Skerovictól, Perovanovictól is sokkal több kéne.

Montenegró viszont az egész EB-n 90%-kal büntetőzik, 80-ból 72-t értékesítettek, ami azért csapat szinten egészen hihetetlen szám. Ennek ellenére 63 pontot átéagolnak meccsenként, ami azért lehetne több...

Spanyolország eddig hibátlan, minden mecsét nyerte az EB-n. Egyedül az első összecsapásuk volt izgalmas, ott mindössze öt ponttal verték az oroszokat Torrensék. Az azt követő meccseken nem nagyon volt izgulni való, 12, 24, és 36 pontokkal nyertek.

Ma azért Montenegró megnehezítheti a dolgukat, ha Dubljevic, Perovanovic és Skerovic jó napot fog ki, akkor végig izgalmas lehet a meccs.

A montenegróiaktól 60-65 pontot lehet várni, ennél rosszabbat semmikép. Erre a meccsre azért felszívják maguikat. Az nem valószínű, hogy nyerni tudnak, de azért nagy égés nem lesz belőle. Számukra majd a csoport utolsó mérkőzése, az olaszok elleni ki-ki meccs lesz a fontos vélhetően.

Spanyolország pedig azért hajt, hogy csoportelső legyen, és csak a döntőben futhasson össze a franciákkal. Bő a keret, a padon kezdő játékosokra is számíthatnak. Ezért dobnak ők rendre 70 pont felett, mert végig intenzíven, és eredményesen kosárlabdáznak. Minimum 70 pontra ma is jók lesznek Lyttleék, és nem valószínűaz, hogy gólzsegény meccset látunk ettől a két csapattól.

 

A 2011-es EB-n egyébként a montenegróik 66-57-re megverték a spanyolokat, de az egy merőben más montenegrói csapat volt. Na nem összetételben, hanem játéktudásban. Nem lehet például összehasonlítani a 2011-es, és a jelenlegi Perovanovicot. ...

Persze ahogy a bevezetőben írtuk, láttunk már csodát ezen az EB-n, és ha Montenegró összeszedi magát, és a kulcsjátékosok egyszerre játszanak jól, nem kizárt, hogy a 7.00-es odds jön, és Montenegró nyeri a mecset!

Címkék: sportfogadás, tipp,