Sportfogadás tippek: Spanyolország - Franciaország

2017-06-25
Vasárnap véget ér a 2017-es női kosárlabda-Eb. A fináléba a két legnagyobb favorit, Spanyolország és Franciaország jutott.

Spanyolország - Franciaország

Online sportfogadás tipp: Spanyolország győz

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: vasárnap 20:30

 

A spanyol csapat Alba Torrnes vezérletével simán verte Belgiumot az elődöntőben. Torrensék az első három negyedben 19 pontos előnyt építettek fel, így simán belefért, hogy a záró játékrészt 3 ponttal elveszítsék. A 4. negyedben már kevésbé koncentráltak, és a döntőre pihentek a legjobbak. Mindenben jobbak voltak a spanyolok, ami számít, 47 %-ot hoztak mezőnyből 50%-ot a triplavonalon kívülről, így nem csoda, hogy Belgium ezzel nem tudott versenyezni. Meessemanéktól a jó rajt is elmaradt, a belgák rendre jó első negyedet, első félidőt produkáltak, a spanyol védekezés ellen az első negyedben mindössze 11 pontra volt jó Belgium, a 2. negyedben még ennél is kevesebbet dobtak.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Ez a spanyol védekezés a francia csajoknak sem fog ízleni, ráadásul -hiába döntős Franciaország- nincsenek olyan jó dobók a gall csajok között, mint a belgáknál. Dumerc már alig-alig játszik, Gruda és Yacobou nincs itt a francia csapatban. A franciák megverték Görögországot szombaton, de ez a görög csapat eddig is erőn felül teljesített. Maltsi és Kaltsidou a 4. negyedre teljesen elfáradt, ott a záró játékrészben megsemmisítették a görögöket Epoupáék.

Legutóbb Eb-n 2015-ben is találkozott a spanyol és a francia csapat, akkor a gallok 63-58 arányban győzni tudtak. Igen ám, de pl ott a rutinos Gruda húzta a franciák szekerét, 16 ponttal és 12 pattanóval mindkét kategóriában a legjobb volt. A franciák gyengültek, viszont a spanyoloknál ismét ott van a keretben Sancho Lyttle. Torrens remek formában játszik, és nála még mindig van tartalék, szóval ez a spanyol csapat most (is) nagyon egyben van.

Egyébként tegnap a franciál a görögök ellen 23 labdát adtak el, ami brutálisan magas szám. Vasárnap egy fojtogatóbb védekezés ellen ilyen játékkal Spanyolország ellen nem lehet meccset nyerni.

Címkék: sportfogadás, tipp,