Sportfogadás tippek: Spanyolország - Franciaország

2014-09-10
Kedden Litvánia és USA már továbblépett a legjobb 4 közé. Ma két újabb csapat kvalifikálhatja magát az elődöntőbe. Mi a Spanyolország-Franciaország meccsről néztünk ki egy nem túl magas, ám de eléggé tuti-szagú szorzót.

Spanyolország - Franciaország

Tipp: Serge Ibaka NEM ér el dupla-duplát a meccsen

Odds: 1.16

Iroda: unibet

Kezdés: ma 22:00

 

Serge Ibaka a spanyol csapat centere. Átlagban 18-20 percet játszik itt a VB-n, igazából a védekezés az erőssége, de támadásban is nagyon hasznos játékos. Ezen a tornán 5-ször lépett parkettre, de a dupla-duplát még egyszer sem sikerült összehoznia. A franciák elleni csoportmeccsen közel volt hozzá, de nem jött össze. Vélhetően most sem fog.

Itt a két Gasol is előtte van a rotáciban, vélhetően ma még kevesebbet játszik Ibaka, mint a csoportmeccsen. A 10 pontot 3-szor is elérte, viszont lepattanóból egyszer sem szedett le 10-et. Tény, hogy nincs a franciáknál Ajinca, Mahinmi és Noah sem, de azért 10 pattanót nem egyszerű letépni 17-18 játákperc alatt. Vagy ha sikerül is, akkor is szórni kell még 10 pontot, ami szintén nem egyszerű feladat egy olyan csapatban, ahol Navarrók meg Rudy Fernandezek játszanak.

(Önmagában egy 1.16-os tényleg nem fizet túl jól, de egy kombi-szelvénynek is remek eleme lehet ez a tipp.)

Címkék: sportfogadás, tipp,