Sportfogadás tippek: Spanyolország - Franciaország

2013-09-20
A szlovéniai kosár Eb-n már az elődöntőknél tartanak a csapatok. Litvánia és Horvágország délután, míg Spanyloroszág és Franciaország este feszül egymásnak. Mi utóbbi találkozóval foglalkozunk.

Spanyolország - Franciaország

Tipp: Spanyloroszág

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Előrehozott döntőként aposztofálják ezt a találkozót a szakértők, ami talán nem véletlen. A torna elején ennek a két csapaptnak a győzelme fizetett volna a legkevesebbet. Az eddigi eredmények viszont úgy hozták, hogy csak egyikük juthat tovább. Spanyloroszág-Franciaország, nézzük bővebben.

Eddig a tornán a spanylok és a franciák is csak arra ügyeltek, hogy továbblépjenek a csoportokból. Ez sikerült is, aztán mikor a negyeddöntőkre került a sor, mindkét együttes megmutatta, mit is tud valójában.

Franciaország Tony Parker vezérletével lenyomta a hazai pályán pattogtató szlovéneket. Minden negyedet nyertek a gallok, nem volt kétséges, hogy övék a meccs. Parker azon a találkozón 27 pontot szórt, látszott rajta, hogy nála most kezdődik az EB!

Spanyolország még a franciákat is fölülmúlta. 90-60 arányban, 30 ponttal verték meg Szerbiát, ami tényleg nagyot szólt. A hispánok már csak szórakoztak, pihengettek a záró negyedben, de megtehették, mivel 34 pontos előnnyel fordultak a hajrába.

Igazi csapatmunka volt ez a spanyoloknál. Rudy Fernandez és Sergio Rodriguez dobta a pontok többségét (19 és 22), de tényleg Rey kivételével mindenki dobott kosarat. 

Gyakorlatilag mindenben jobbak voltak a spanylok, mint a szerbek. Látszott az első perctől, hogy nagyon akarják Rubioék a sikert. Élesek voltak, védekezésben sem lazsáltak, a szerbek olyan tanácstalanok voltak, hogy a dobásaik az első negyedben sűrűn a gyűrűt sem érték. Repültek a rigók, a spanylok pedig gyűjtögették a pattanókat.

Minden meccs más, de látva a negyeddöntőbeli hispán együttest, nehéz elképzelni, hogy más nyerje a tornát.

A mi tippünk az, hogy a spanylok nyerik a meccset a franciák ellen, tényleg sokkal sokszínűbb Rubioék játéka. Ráadásul azt se feledjük el, hogy ha Parkert kikapcsolják, vagy egyszerűen rossz napot fog ki, akkor a franciák esélytelenek. Marc Gasol, Rudy Fernandez, Sergio Rodriguez, Rubio mind-mind klasszis kosaras, és jó formában is vannak.

Sok sikert mindenkinek, nyerjünk sokat ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,