Sportfogadás tippek: Spanyolország - Chíle

2014-06-18
Spanyolország, az aktuális Világ - és Európa-bajnok együttes vereséggel nyitott a tornán. Chíle viszont behúzta a maga meccsét a Socceros ellen, érdekes második forduló előtt állunk a B csoportban

Spanyolország - Chíle

Tipp: Spanyolország labdabirtoklása: 55.5 % felett

Odds: 1.40

Iroda: unibet

Kezdés: ma 21:00

 

Két statisztikai fogadásunkból egy bejött, egy pedig elment. Sajnos tegnap Fred kevés labdát kapott, így nem volt esélye kapura lőni. Ma szintén egy statisztikai fogadással jelentkezünk, remélhetőleg nagyobb sikerrel.Nézzük:

Szóval valószínűleg mindenki tudja, hogy Iniestáék a hollandok ellen nagyon megégtek. 5-1-es zakót kapott a spanyol armada, ma mindenképp javítani kell, különben úszik a továbbjutás. Vicente del Bosque mester egy-két poszton változtatni fog, ám egyelőre kérdéses, hogy kik kezdenek, és kik nem. Viszont ami biztos, a tippet nem befolyásolja, ki védi majd a spanyol ketrecet.

A tippünk ugyanis az, hogy a labda legalább 56%-ban a spanyoloknál lesz. Elvégre a spanyol játék labdabirtoklásra épül. Ha vezetnek, ha hátrányban vannak, a labda náluk lesz. Ha netán Xavi padozik, Fabregas, Cazorla ugyanolyan labdaügyes játékos. Stabil lesz a középpálya, Busquets és Xabi Alonso is játszik valószínűleg, sőt lehet, hogy Javi Martinez is befér a kezdőbe. Hogy kinek a kárára, az egyelőre kérdéses. viszont Cazorla és Javi Martinez klubcsapata is a labdabirtoklásra épülő játékot játssza. Persze nem ülhetnek a labdán a spanyol srácok, kicsit direktebb futball kell tőlük, mint amit megszokhattunk.

Chíle mestere, Sampaoli is betesz még egy szűrőt a középpályára. Valdívia valószínűleg kiderül a kezdőből, esetleg Vargasnak nem jut hely. Alexis Sanchez helye biztos, de kell egy hely Francisco Silvának, aki az ausztrálok ellen nem játszott. Most viszont kell még egy szűrő, mert a spanyolok jönni fognak, mint a veszedelem. Chile a kontrákra rendeződik majd be, nem a labdabirtoklásra fognak építeni, mert abban a spanyolok jobbak. A finnek ellen volt olyan selejtezője a hispán együttesnek, hogy 89%-ban birtokolta a labdát.(Mondjuk a végeredmény 1-1 lett, a finnek egyszer lőttek kapura, az gól is lett...) Ez persze ma aligha lesz így, de egy 60-40 arány könnyen elképzelhető. Sokkal biztosabb tippnek tűnik ez, mint a gólokra való fogadás, vagy a győztes megtippelése

Várható kezdőcsapatok:

Spanyolország:Casillas-Azpilicueta-Pique-Ramos-Jordi Alba-Xabi Alonso-Busquets-Koke-Iniesta-Cazorla-Diego Costa
Szövetségi kapitány: Vicente del Bosque
Chíle: C. Bravo-Isla-Medel-Jara-Mena-M. Diaz-Francisco Silva-Vidal-Aranguiz-Vargas-Alexis
Szövetségi kapitány: Jorge Sampaoli

Sok sikert mindenkinek, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,