Sportfogadás tippek: Southampton - Arsenal

2013-01-01
Az angoloknak mindegy, hogy Karácsony, vagy Újév, ők rúgják a bőrt! Teljesen igazuk van, hisz a népnek kenyér kell, meg cirkusz!

Southampton - Arsenal

Tipp: 1. félidő 1 gól felett

Odds: 1.675

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

Ami a Southamptont illeti, két döntetlennel búcsúztatták 2012-t. A Fulham elleni 1-1 után egy meglepő 3-3-as döntetlent játszottak a futballgyilkos Stoke City-vel. Amelyik csapat a Stokenak hármat rúg, az tud valamit! Talán viccesen hangzik, de a Stoke City-nek nehezebb hármat rúgni, mint az Ágyúsoknak :D

Az Arsenal sem tétlenkedett, amikor 2012- búcsúztatta. A Szarkákat 7-3 arányban ütötték ki, talán a szezon legjobb meccsén. 3-3-ig fej-fej mellett haladtak. Az Arsenal góljára mindig jött válasz 3-3-ig, aztán a 73. perc és a lefújás között négyet rámoltak Wenger tanítványai. Walcott háromszor villant, Giroud kétszer, de gólt lőtt Prinz Poldi, és Oxlade-Chamberlain is. Utóbbi játékos lelkének különösen jót tett a gól, ő ugyanis nem sűrűn veszi be az ellenfelek kapuját!

A Szentek tehát egy hat, míg az Ágyúsok egy tíz gólos meccsel búcsúztatták az óévet. Walcotték jó formában vannak, így joggal bízhatunk benne, hogy ma sem fognak tétlenkedni. A londoniak mindig támadó felfogásban játszanak, és ugye legutóbbi is bebizonyosodott, hogy nemcsak elöl, de hátul is 'gólképes' a csapat. Azért az a Newcastle erősen tartalékos középpályás sorral állt fel, mégis összehoztak három gólt!

Jó kis meccs ez is, az Arsenal generálja a gólokat! Az tuti, hogy a félidőre sem 0-0-val vonulnak a srácok! A Szenteknél Lallana és Clyde játéka kérdéses, míg a vendégeknél Fabianski, Diaby, Mertesacker és Santos bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel.

Sok sikert, és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! 

Címkék: sportfogadás, tipp,