Sportfogadás tippek: Slovan Bratislava - SKA Szentpétervár

2014-12-26
Legutóbb a Slovan megtréfált minket, itt az ideje, hogy kompenzáljon. Ma a Pozsony az SKA-t látja vendégül, a szentpétervári csapat pedig garancia kell legyen a gólokra.

Slovan Bratislava - SKA Szentpétervár

Tipp: 5 gól felett (AH, azaz pont öt gólnál a tét visszajár)

Odds: 1.54

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Amikor a Slovan-Lada meccsről írtunk, a Slovan egy négy-meccses győzelmi szériát követően lépett pályára. Ott 2-2-es döntetlen után 3-2-re kikapott a Togliattitól, majd jött ezt követően egy szórakoztató, ám pontokkal nem párosuló mérkőzés, amikor is a Nyeftehimik 6-4-re elverte a pozsonyi együttest. Ez volt két napja, most hasonló eredményre számítunk!

A Slovan sorozatban játssza hazai meccseit, ám amíg az elején sikeres volt a szlovák csapat, addig utolsó két meccsét már elveszítette. A Nyeftehimik ellen hatot kapott a Slovan, a meccs végére teljesen összeesett a pozsonyi együttes. Azon a találkozón a 3. harmadban 7 gól született. Nikulin góljával 3-1-re a vendégek vezettek, majd jött gyorsan három hazai találat, és már 4-3 állt az eredményjelzőn. Igen ám, de volt még idő bőven, a vendégek nyomása pedig nem egy, hanem három gólt eredményezett, így a Slovan hiába jött vissza 1-3-ról, végül 6-4-re kikapott.

A szlovák együttesnek nagyon nem jött jól ez a két zakó. Még elérhető közelségben a play off, de ahhoz meccseket kéne nyerni. Ez ma nem lesz könnyű, hisz az SKA a nyugati konferenciában a 3. helyen áll. Viszont az is tény, hogy ez az idegenbeli túra nagyon megfeküdte a szentpéterváriak gyomrát, utolsó 5 találkozójából négyet is elveszített a SKA! Nem kéne jobban elengedni a Jokeritet és a CSZKA-t, a play offban fontos lehet a pályaelőny. Pont az SKA jelenlegi szériájából is látjuk, hogy idegenben azért fogható a Szentpétervár, ezért sem mindegy, hogy az alapszakaszban hanyadik helyen végeznek Thoresenék.

Idén már találkozott a két együttes, akkor az SKA hazai jégen 7-2-re nyerni tudott. Most is arra számítunk, hogy a csapatok kitesznek magukért, és igazi, közönségszórakoztató meccset produkálnak. Egyik fél sem a védekezéséről híres, szóval simán előfordulhat, hogy látunk vagy 8-10 gólt ezen az összecsapáson. Ráadásul az is tuti, hogy mindkét fél nagyon szeretne nyerni. A Slovan két hazai zakó után most egy igazán nagy halat foghatna, az SKA-nak pedig meg kéne állítani a zuhanást. Jó meccs lesz ez, és aligha a csapatok tökéletes védekezésről fog szólni.

Címkék: sportfogadás, tipp,