Sportfogadás tippek: Slovan Bratislava - Napoli

2014-10-02
Valami nagyon nincs rendben Pozsonyban. A Slovan vergődik, képtelenségnek tűnik, hogy megállítsák a szlovákok a Napolit.

Slovan - Napoli

Tipp: Napoli góljai 1.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A szlovák Slovan Bratislava kegyetlenül vergődik. A pozsonyi együttes az utolsó 4 bajnokiján egy pontot szerzett, és vereséggel kezdett az EL-ben is. Valami nagyon nincs rendben a fejekben, vagy lehet, hogy edzőbuktatásra készül a Slovan, és nagyon is tudatos minden. A Young Boys elleni meccs előtt például több Slovan játékos is belevetette magát a berni éjszakába. Nem volt tehát csoda az 5-0-ás zakó, pedig a Loki-Young Boys párharcokra emlékezhetünk, nem egy nagy kaliberű együttes a jelenlegi Young Boys. A Loki is kikapott 3-1-re, de ahhoz képest az 5-0 azért picikét csúnyább. Valami nincs rendben a Slovannál, és ha edzőt akarnak buktatni, ha csak szimplán gyengék, akkor is egy a lényeg: A Napoli győzni fog, méghozzá több góllal.

Benitez csapatának is dadogott a játéka, ám hétvégén ha 1-0-ra is, de ismét meccset nyert a csapat. Erős kerettel jönnek az olaszok, Benitez pedig annál jobban félti az állását, hogy ne a legerősebb Nápolyt küldje pályára. Tudjuk jól, hogy a Napoli bátor támadójátékkal rendelkezik, Pozsonyban is végigvisznek majd jópár kontrát, és felállt védelem ellen is tudnak játszani. Ez a Slovan most nem lesz méltó ellenfele a Nápolynak, könnyen lehet, hogy a két vendég-gól már félidőre összejön.

A Napoli utazó kerete: Rafael, Andujar, Contini, Maggio, Mesto, Henrique, Ghoulam, Britos, Koulibaly, Gargano, Inler, David Lopez, De Guzman, Insigne, Mertens, Callejon, Hamsik, Michu, Duvan, Higuain

Címkék: sportfogadás, tipp,