Sportfogadás tippek: Slovan Bratislava - Lada Togliatti

2014-12-22
Karácsony közeledtével egyre kevesebb olyan sporteseményt találni, amelyre érdemes fogadni. Egy-kettő azért akad, rögtön itt van egy KHL-találkozó, melyet a Sport TV is műsorra tűz!

Slovan Bratislava - Lada Togliatti

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

A Slovan Bratislava a nyugati konferenciában, a Lada a keletiben küzd azért, hogy a play off-ba kerüljön. A pozsonyi csapat jó formában van, utolsó három meccsét behúzta a Slovan. A Bariszt és a Salavatot 3-2-re verte, de az igazán nagyot szóló eredmény a legutolsó, a Jokerit elleni 6-2-es győzelem volt. A finn Jokeritet megverni sem nagyon szokták, de 6-2-re valósággal kiütni a finn csapatot, na az nem egyszerű. Sorozatban játssza most hazai meccseit a pozsonyi együttes, és ez nagyon jó hatással van a csapatra. Nem kell utazgatni, rá lehet pihenni a meccsekre. Ráadásul ez a három együttes, melyeket legyőzött a Slovan, ezek top csapatok, nem a futottak még kategóriába tartoznak.

A hazaiak jó formája tehát adott, a vendégek viszont épp ellenkezőleg. Négy zakót szedett be sorozatban a Togliatti, és egyre lejjebb csúszik a tabellán. Nincs mese, meccset kell nyerni! Ez márpedig nem lesz könnyű, hisz a Lada nyeli a gólokat, a Slovan pedig bomba formába került az év végére.

Mindkét csapatnak győznie kell céljai eléréséhez. A Slovannak folytatni kéne ezt a pozitív szériát, a Ladának pedig az a célja, hogy elállítsa a vérzést. A Slovanból a Barisz ellen az első két sor embertelenül nagyot játszott. Az első sorból Netik, Starosta és Jeglic, a másodikból Vondrka, Nedorost és Bartovic is betalált. Hazai jégen a pozsonyi együttes mindent megtesz majd, hogy behúzza sorrendben negyedik győzelmét, de a Lada játékosai is azért lesznek a jégen, hogy gólokat üssenek.

Címkék: sportfogadás, tipp,