Sportfogadás tippek: Skenderbeu - Sporting

2015-11-05
Megszokhattuk, hogy az Európa Liga sorozatban azért néha-néha felbukkan egy-két olyan végeredmény, amire a világon senki sem számított. Nos, ha a Skenderbeu elverné a portugál Sportingot, az is velős meglepetés lenne. De ahogy a mondás tartja: várd a váratlant!

Skenderbeu - Sporting

Tipp: Skenderbeu + 2.5 gól

Odds: 1.52

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök, 21:05

 

Elég nagy favorit a bukiknál a Sporting, csak 1.22-es oddsal fizet a luzitán csapat esetleges sikere. Ez nem túl magas szorzó, pláne nem úgy, hogy idegenben játszik a Sporting. Az portugálok esélyét növeli, hogy Salihi, a hazai együttes gólzsákja nem léphet pályára, és nyílván az 1.22-es odds megállapításánál annak is volt szerepe, hogy két hete a Sporting 5-1-re verte a Skenderbeu-t.

Igen ám, de azon a mérkőzésen az albán csapatból korán kiállították Salihit, már a 23. percben le lett zavarva második sárgával. Ez azért csúnya, hisz csatárról van szó, akinek nem a szerelés a dolga, hanem a gólszerzés...

Most új meccs kezdődik, vélhetően az albán együttes nem akar ismét beleszaladni a késbe. Valószínűleg a szabálytalanságokra is ügyelni fognak, és nem fogyatkoznak meg idő előtt. A Korce már Lisszabonban is megerősített középpályával játszott, de ott a korai kiállítás keresztülhúzta az előzetes terveket.

Valószínűleg hazai pályán is a kontrák lehetnek azok, amikkel az albánok operálnak. Egyébként pedig annyira nem gyenge az albán foci, hogy így lebecsüljék. Ne feledjük, az albánok kinn vannak az EB-n, méghozzá sima úton, pótseli nélkül! Van albán együttes az EL-főtáblán, szóval ha valakik nem legyinthet az albán labdarúgásra, akkor azok pont a magyarok!

Hazai pályán sokkal keményebb lesz a korcei együttes, és vélhetően mindent meg fognak tenni, hogy pontot szerezzenek. Az elsőt az EL-ben. Ne feledjük, a Sporting anno lefeküdt az Európa Ligában a Videotonnak is, szóval nem egy makulátlan együttes ez! Elvileg nagyon kéne a luzitánoknak a továbbjutáshoz ez a három pont, de vélhetően most sokkal nehezebb dolga lesz a zöld-fehéreknek, mint volt két hete.

Az egy dolog, hogy két hete 5-1-re nyert a Sporting, de most Albániában lesz a meccs, és vélhetően a Korce sem fogyatkozik meg az első félidő derekán. Ha nyer is a Sporting 1-2 góllal, nekünk az is belefér a tippbe!

Címkék: sportfogadás, tipp,