Sportfogadás tippek: Sífutás, női 4*5 km váltó

2015-02-26
Két évvel ez előtt a VB-n Norvégia nyerte ezt a számot. A Weng-Johaug-Steira-Björgen kvartett nagyjából fél percet vert a második helyen célba érkező Svédország váltójára.

Sífutás, női 4*5 km váltó

Franciaország vs USA (H2H)

Tipp: USA váltója végez előrébb

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:30

 

Amit nagyjából sejteni lehet, hogy ha nem lesznek extrém körülmények, akkor Norvégia nyer, Svédország pedig bejön a 2. helyre. A finnek lehetnek még jók a dobogóra, de alkalomadtán a németek és az Egyesült Államok is odaérhet a 3. helyre.

Két éve tehát Norvégia lazán nyert, Kalla behozta a svédeket a 2. helyre, Oroszország lett a harmadik. Nos, itt Falinban az oroszokkal nem kell komolyabban számolni, az orosz sífutás most nincs a toppon. Az Egyesült Államok váltója viszont komoly meglepetést okozhat. Február 24-én a 10 km-es versenyben Diggins második lett, Gregg pedig a harmadik helyen ért célba. Óriási meglepetés volt! Ma a 4*5 km-es váltóban Björnsen, Brennen, Stephen és Diggins indul. Főleg a két utolsó ember lesz erős, de Björnsent sem szabad lebecsülni!  A franciáknál Jean, Aymoner, Picon, Hogue négyes indul. A világkupa futamok eredményeit tekintve óriási meglepetés lenne, ha a francia váltó az USA előtt végezne. Stephen és Diggins rendkívül erős lesz, simán jönnie kell ennek a tippnek!

Norvégia nyer, a svédek és a finnek vívnak a 2. helyért, de USA váltója amolyan sötét ló, ahogy a 10 km-es versenynél két amerikai jölgy is dobogós lett, itt is okozhat meglepetést a Björnsen, Brennen, Stephen, Diggins négyes.

Címkék: sportfogadás, tipp,