Sportfogadás tippek: Sífutás - Oberstdorf

2016-01-05
A tél kellős közepén járunk, és még nem volt 'havas' tippünk. Most, hogy hozzánk is megérkezett a hó, ezen változtatunk. Irány Obertsdorf!

Sífutás - Oberstdorf (sprint - női)

Tipp: Östberg dobogós lesz

Odds: 1.20

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 14:30

 

A szezon régóta van a sífutóknál, így lehet képünk az aktuális formákról, esélyekről. Persze az esélyeket a bukik oddsai is tükrözik. De ne is nyújtsuk hosszúra a bevezetőt, hisz délután már rajtolnak a csajok!

Szóval eddig a sífutó szezonban 3 sprintverseny volt, Östberg teljesítménye pedig igencsak impozáns. Ruukában a szezon első sprintversenyén 'csak' a negyedik lett, Davosban már harmadik, Toblachban pedig második lett.

Ha így folytatja, és mindig eggyel előrébb lép, akkor ma nyerni fog! Erre pedig jó esély van, hisz a legnagyobb rivális, Maiken Caspersen Falla nem áll rajthoz! Ő az a norvég hölgy, aki valóban mindhárom idei sprintversenyen dobogós volt, és ma is az lenne, ha rajthoz állna. Viszont ma nem indul, így egy hely megüresedett a dobogón. Östberg tehát jó eséllyel nyerhet kedden!

Nagyon jó formában van, legutóbb Svájcban az 5 km-es üldözéses versenyben Johaugot nyomta le. Ez is jelzi, hogy mennyire erős, ettől függetlenül ő elsősorban sprinter. Ugyanakkor amíg korábban úgy tűnt, hogy hosszabb távon Johaug verhetetlen, most Östberg bizonyította, hogy ez nincs így! Így, hogy nagy riválisa, honfitársnője, M. C: Falla nem indul, nagyon jó esély van rá, hogy Östberg megnyeri a keddi sprintet, az pedig szinte 100%, hogy dobogóra áll. Csak az szólhat közbe, ha netán bukik, vagy valami nem várt dolog történik. De ez nem valószínű, Östberg ma dobogóra áll, és ismét plusz másodperceket szerez a Tour de Ski-t tekintve Johauggal szemben!

Címkék: sportfogadás, tipp,