Sportfogadás tippek: Sevilla - Real Sociedad

2016-04-03
A Sevilla kiszámítható együttes. Otthon nyer, idegenben nem nyer. Most otthon játszik, így nyerni fog, és reméljük, hogy gólgazdag meccsen teszi!

Sevilla - Real Sociedad

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: winmasters

Kezdés: vasárnap 20:30

 

A Sevilla 13 bajnoki óta csak nyer és nyer és nyer hazai pályán a La Ligában. Megfeküdt az RSP-ben a Barca és a Real Madrid is, és ha megnézzük a hátralévő hazai mérkőzéseket, simán lehet, hogy 17 meccsesre nyúlik ez a széria. Idegenben pocsék a Sevilla, de ezzel most ne foglalkozzunk, hisz otthon játszik. Konoplyanka játéka kérdéses, de bő Emery kerete, és ez nem is az a csapat, ahol egy-két játékos kiválása gondot okozhatna.

Jól jött az andalúzoknak a tegnapi Celta-Depor iksz, és ha Banegáék ma nyernek, akkor az 5. helyre ugranak fel, aztán marad hét kör befogni a Villarrealt, amely együttes fáradtnak és fásultnak tűnik.

A Sociedad idénye felejthető, nehezen heveri ki a csapat a Moyes-érát. Van 35 pontja a baszk csapatnak, így a kieső zóna azért távolabb van, de 5 nyeretlen bajnoki után azért kéne még nyerni majd egy-két meccset, mert meleg lehet még a vége. Az más kérdés, hogy ha ez a Sociedad nyerne az RSP-ben, az több lenne, mint szimpla csoda...

Agirretxe és Canales sem játszik, így két gólképes támadó egyből kihúzva. Jonathas és Vela lehet az a két játékos, aki a legtöbbet veszélyezteti a hazai kaput. Carlos Martinez játszik majd Vela mögött, az a jobb oldal támadásban jó lehet, bár Carlos Martinez képes elöl ragadni, és ha Illara vagy más nem zár vissza, akkor máris ott a baj.

Az andalúz Sevilla tényleg nem viccel otthon, ma sem fog. A Sociedadnak utazni is kellett bőven északról le délre, ez sem válik a vendégek előnyére. Ha a Sevilla tudna lőni egy korai gólt, mondjuk úgy az első 15-20 percben, még olyan adok-kapok is kialakulhatna, mint a 2015 februári Sociedad-Sevilla 4-3. De ha hét gól nem is születik majd, 3-4 simán összejöhet mondjuk reálisan nézve 2-1 vagy 3-1 arányban.

Címkék: sportfogadás, tipp,