Sportfogadás tippek: Sevilla - Real Madrid

2015-05-02
A ma esti Sevilla - Real Madrid bajnoki mindkét csapat idényét tekintve kulcsmérkőzés! A Sevilla a BL-indulásért, a Real a bajnoki címért küzd!

Sevilla - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.47

Iroda: bet365

Kezdés: szombat 20:00

A Sevilla otthon minden csapatra veszélyes. Ebben az idényben csak a Barca tudta elvinni a három pontot az RSP-ből, szóval nagyon meg kell izzadnia a csapatoknak még a döntetlenért is. Ma este igazi rangadót játszik az andalúz csapat, hisz a Real Madrid lesz az ellenfél.

Az a Real Madrid, melybe talán visszatér Bale, Modric és Benzema viszont ma este még nem lép pályára. Benzemát Chicharito helyettesíti most is, és ha úgy teljesít, ahogy az elmúlt meccseken, akkor nem lesz nagy probléma a gólokkal. Modric azért hiányzhat, Illaramendi pótolhatja a horvát középpályást.

A Sevilla hétközi bajnokin az Eibart verte, Reyes és Bacca főszerepet vállaltak. Ma vélhetően kisebb sérülése ellenére Vitolo is játszik, szükség van rá ezen a fontos meccsen.

Ami a két együttes közelmúlt-béli találkozóit illeti, azért nem egyszer fordult elő, hogy jól megszórták egymást a csapatok. Főleg a 2013-as 7-3-as Madrid-siker emelkedik ki, amely az utóbbi éve egyik legjobb La Liga meccse volt. Egyébként a két együttes utolsó hat bajnokiját kivétel nélkül a hazai csapat nyerte, ez a statisztika is mutatja, hogy Ronaldóéknak fel kell kötni a gatyát!

A mai nap egyik legmagasabb színvonalú mérkőzése lesz, óriási tempó, helyzetek, és persze gólok! A Sevilla-Real, és a Real-Sevilla meccsek mindig szórakoztató focit hoznak!

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,