Sportfogadás tippek: Sevilla - Real Madrid

2017-01-15
A tegnapi Barca-Las Palmas meccs jóslatunkkal ellentétben eléggé unalmasra sikeredett. A tipp persze jött, és reméljük, hogy jönni fog ma is. De azért nem ártana, ha a mára választott összecsapásunk izgalmasabbra sikeredne.

Sevilla - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Unibet odds: 2.10

Tippmix odds: 1.95

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Igazi rangadó vár ránk vasárnap este, hisz a tabellán 3. Sevilla az éllovas Real Madridot fogadja. A Copa del Rey sorozatban az elmúlt napokban kétszer is összecsaptak, de ez most más lesz. Más összetételű csapatok, más hangulat, és talán más eredmény. A Király Kupa párharc odavágóján a Madrid otthon 3-0-ra nyert, a visszavágón a Sevilla mindent megpróbált, és a nyílt fociból egy 3-3-as eredmény alakult ki.

Hasonló eredményt várunk most is! A Sevilla otthon kegyetlenül erős. Nyolc bajnoki közül 7-et megnyert, csak a Barca ellen kapott ki, ami talán megbocsátható, de ott is komoly ellenfele volt a katalán csapatnak.

A most regisiztrálóknak a 10.000 Ft befizetési bónusz mellett január 29-ig minden 5. fogadás kockázatmentes.
(Részletek az unibet oldalán)

A hazai srácok vért isznak meccs előtt, és így még inkább meg akarják majd verni Ronaldóékat, hogy a kupából kipöckölte a csapatot a Madrid. Motiválja a hazai csapatot, hogy megszakítsa a Real veretlenségi sorozatát, hisz a Blancók legutóbb még tavaly áprilisban kaptak ki tétmeccsen. Motiválja a sevillai csapatot, hogy a Real Madrid nyáron a Szuperkupa meccsen is legyőzte az andalúzokat. Szóval igen, van miért küzdeni, de a legfontosabb motiváció a három pont!

Ha a legutóbbi két egymás elleni bajnokit nézzük, amit az RSP-ben rendeztek, megállapíthatjuk, hogy mindkét találkozón 5-5 gól született. Az egyiket a Sevilla, a másikat a Real nyerte 3-2-re. Akad egy-két sérült mindkét oldalon, de a Sevilla igazi csapat, bárki kap lehetőséget, szívét-lelkét a pályára teszi. A Real Madrid pedig a Real Madrid. Ronaldóék bajnokságot akarnak nyerni idén, ez a prioritás, és eddig igen jól állnak! Ez nem az a mérkőzés lesz, ahol már az elejétől mindkét fél a hármas sípszót várja!

Jó meccs lesz, gólgazdag meccs lesz!

Címkék: sportfogadás, tipp,