Sportfogadás tippek: Sevilla - Osasuna

2017-05-19
A Laliga utolsó fordulójában a Sevilla-Osasuna találkozónak semmilyen tétje sincs. Ettől függetlenül lehet ez jó meccs, és reméljük, hogy az is lesz!

Sevilla - Osasuna

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Unibet odds: 1.59

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szombat, 21:00

 

A szombati nap utolsó spanyol bajnokija, reméljük, hogy a spanyol is azért tették estére ezt a meccset, mert gólgazdag találkozót várnak. Végül is erre van esély, az Osasuna kieső csapatként búcsúzik az élvonaltól. Hogy egy évre, vagy többre, majd kiderül. De biztosan szeretnének szépen búcsúzni a srácok, már akik épp bevethetőek, mert mostanában nincs olyan bajnoki, ahol 8-10 pamplonai srác ne lenne sérült, vagy épp eltiltott.

Ami pedig a Sevillát illeti, egészen biztosan a 4. helyen zár, így indulhat a BL-ben jövőre is. Igaz, csak a selejtezőben, de van esély a BL-főtáblára, és ezzel egy szép idényre. Ami a most futó bajnokságot illeti, szintén búcsúzik a Sevilla, de nem az élvonaltól, hanem a közönségtől. Utolsó tétmeccs idén, ráadásul otthon az RSP-ben, mindent ki kell adni, ami még maradt.

Egyébként a két együttes januárban találkozott bajnokin, és egy nem akármilyen meccset sikerült prezentálni. A Sevilla idegenben tudott nyerni 4-3 arányban. Sok érdekesség volt azon a meccsen, Iborra például három gólt lőtt nagyjából 20 perc alatt, ebből egyet saját kapujába. De volt érdekesség és izgalom a hajrában is, hisz a 90. perc után még mindkét csapat betalált egy-egy alkalommal.

Idén tehát már összehoztak egy hét-gólos találkozót, hátha most sem fognak szűkölködni a gólokat illetően. Tét egyik csapat vállát sem nyomja, lehet gálázni egy jót az utolsó körben mindenféle teher nélkül. Az Osasuna utolsó 7 LaLiga meccsén mindig gólzápor volt. Amikor idegenbe ment, sok babér mondjuk nem termett, hisz mostanában volt a Barca elleni 7-1-es zakó és a Valenciától kapott 4-1-es pofon is. A mi tippünk, hogy 1-2 gólt lő az Osasuna, de nagy valószínűséggel kap is vagy négyet Vitolóéktól (is).

Címkék: sportfogadás, tipp,