Sportfogadás tippek: Sevilla - Osasuna

2013-01-05
A szombati spanyol meccsek közül a Sevilla és az Osasuna találkozója lett a főmérkőzés! Este 22:00-tól megnézhetjük, melyik együttesnek sikerült kitalálni valamit, és melyikük indul meg fölfelé a tabellán.

Sevilla - Osasuna

Tipp: Sevilla góljai 1.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Először is a tények:

A Sevilla jelenleg a 14. a tabellán, mérlegük 5-4-8

Az Osasuna 17 kör után a 19. helyen áll 3-5-9-es mérleggel

Az biztos, hogy egyikőjük sem így tervezte az őszt... A bajnokságnak viszont nincs még vége!

Az andalúz Sevilla például nem tett még le a BL-t érő 4. helyről! Hogy sokkal több van a csapatban, azt mindenki tudja! Viszont ez az ősz nagyon szerencsétlenül alakult. Ennek pedig az okozója az, hogy az őszi idény második felében egyszer sem állhatott össze a Sevilla legerősebb kezdője!

Emlékezhetünk milyen jól kezdték az idényt. Trochowski és Rakitic a középpályán remekül mozgott együtt, Michel megtalálta a helyüket, aztán jött Trocho sajnálatos sérülése. Az ő rehabilitációja még mindig tart, és még jó ideig tartani fog. Az ő kiesése volt az, ami elindította őket a lejtőn. Aztán ami a Sevilla legnagyobb baja volt, hogy soha nem tudtak lehozni egy meccset úgy, hogy valakit ne küldtek volna idő előtt zuhanyozni! Volt meccsük, ahol 5 játékos volt eltiltva a kezdőből piros és sárga lapok miatt!

Ha ez a Sevilla tényleg mindig közel a legerősebb kezdőjével áll föl, ott loholnak a Madrid mögött, és hajtanak a dobogóért!

A tél egyik legnagyobb meglepetése volt számunkra, hogy Michelt nem tették lapátra ilyen ősz után. De nem tették, megkapta az esélyt, de ha most nem nyernek, ...

Jó hír, hogy egyedül Coke van eltiltva, viszont ő nem alapember! Trochowskival még egy jó ideig nem kell számolni, sajnos mire ő felépül, itt az idény vége. Viszont úgy néz ki, hogy a Sevilla rég nem látott kezdővel futhat ki a gyepre!

 Palop(Diego Lopez)-Cicinho-Spahic-Fazio-Navarro-Medel-Rakitic-Navas-Reyes-Perrotti-Negredo

Ilyen erős Sevilla nagyon rég tudott összeállni. Az egyetlen kérdés, hogy a dél-amerikai légió, Fazio, Medel, Cicinho, Perotti milyen állapotban vannak, mert ők később álltak munkába az ünnepek miatt, de profikról van szó, és elég volt ránézni a tabellára...

Az Osasuna sem produkált szép őszt, három forduló kivételével mindig a kieső zónában voltak. Náluk is vannak sérültek, Loe, Riesgo, Torres, Shoajei és Sisi bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, míg Arribas eltiltását tölti majd ezen az estén!

A tipp alapja egyértelműen az, hogy a Sevilla hazai pályán játszik, és végre kellően erős összeállításban. Az Estadio Ramon Sanchez Pizjuánban legutóbb, amikor hasonló erősségű kezdő lépett pályára félidőre négyet lőttek a Betisnek!

A Sevilla most megmutatja, mire is képesek ők valójában! Számukra ez most sokkal több,  mint egy meccs a sok közül!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,