Sportfogadás tippek: Sevilla - Manchester United

2018-02-21
A Sevilla FC utolsó három meccsét megnyerte, ugyanakkor Montella edzősködése alatt már belefutott pár méretes zakóba az andalúz együttes. Vajon a Manchester United ellen melyik Sevillát látjuk? Nekünk van egy tippünk.

Sevilla - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Manchester United vagy döntetlen

Bwin odds: 1.42

Kezdés: szerda, 20:45

 

Montella kinevezése óta a Sevilla teljesítménye hullámzó. Egyszer fenn, egyszer lenn. Az Atleti elleni továbbjutás a Király Kupában megsüvegelendő, mint az is, hogy sorozatban három mérkőzést nyert meg a csapat. Viszont a szurkolók aligha feledik a Betis elleni derbit, ahol a Sevilla hazai környezetben kapott ki 5-3-ra, vagy azt, ahogy az Eibar rúgott ötöt a kedvenceknek viszonylag lazán.

Szóval a Sevilla védelme eléggé sebezhető, és valószínűleg szerdán sem lesz ez másként. Kjaer ha játszik, sérülten játszik. Layúnnak és Corchiának biztosan ki kell hagynia a találkozót, és valószínű, hogy szűrő poszton Banega sem léphet pályára este. Lesz rés a pajzson, és ezt a rést Sanchezék meg fogják találni.

Mourinho csapata elég masszívnak tűnik, és jól fel van építve. Bailly és Smalling mellett a védelemben széleken Young és Valencia játszik, akiket korábban támadóként ismertünk meg. Nem is kérdés, hogy ez a két játékos sokkal többet tesz majd hozzá a támadásokhoz, mint a másik oldalon Mercado és Escudero. Vélhetően Matic mellett vállalja a játékot Pogba is, akit bár sokat ekéznek, a statisztikai adatok azt mutatják, hogy a United egyik leghasznosabb játékosa. Elöl ott lesz a faltörő kos, Lukaku, mögötte pedig Alexis Sanchez, Lingard és Mata. Három kreatív spíler, akik képesek Lukakut helyzetbe hozni, de ha úgy adódik, akkor kapura sem veszélytelenek.

A Liverpool még csoportmeccsen fél óra alatt háromszor talált be a Sevilla ellen, Rico csak a labdát szedegette ki a hálóból. Aztán más kérdés, hogy ott a 'pool visszavett, és kapott hármat, de ott még Berizzo mester félidei beszéde is kellett a feltámadáshoz, amikor elmondta a srácoknak, hogy milyen betegséget diagnosztizáltak nála.

Sebességben a széleken nehéz lesz verni a Man. Unitedet, hisz Valencia és Young most sem lassú, fénykorukban pedig a leggyorsabb játékosok között tartottuk számon őket. Navas kapura teljesen veszélytelen, és valószínűleg beadásai is azok lesznek, mert akár Muriel, akár Ben Yedder játszik majd éket, Bailly és Smalling mellett a fejjátékra fölösleges építeni. A Sevillának a földön lenne esélye, de ez a United középen is nagyon sűrű Pogbával és Maticcsal. A kontrák pedig életveszélyesek lesznek, és erre fog ráfaragni a Sevilla. Ráadásul további probléma, hogy Nolito sem játszik valószínűleg, de ha játszik is, ő sincs kirobbanó formában.

Sanchezék képesek ugyanúgy hármat lőni, mint tette a Liverpool ősszel, viszont amíg egy Klopp-csapatnál benne van, hogy hármat kap is, azért egy Mourinho-csapatnak nem szokás hármat gurítani. A tippünk tehát az, hogy a United nyer, de az X2 sem fizet rosszul (1.42), így utóbbi tippet választjuk.

Címkék: sportfogadás, tipp,