Sportfogadás tippek: Sevilla - Mallorca

2013-01-09
Tegnap a Valencia-Osasuna meccsen végül 'megszórták magukat' a csapatok, és 2-1 lett a vége. Ma ismét rendeznek egy mérkőzést, ahol megállhat a tegnapi alapötletünk! Nézzük picit

 

Sevilla - Mallorca  /Copa del Rey/

Tipp: 3 gól alatt (3-nál tét visszajár)

Odds: 1.58

Iroda: 10bet

Kezdés: ma 19:30

 

Az Estadio Ramon Sanchez Pizjuánban ma egy barátságos gurigázásra számíthat a kilátogató szurkolótábor. Az biztos, hogy nem lesz telt ház, de ha 5-6 ezren kilátogatnak, már összetehetik a kezüket a klubvezetők. Az odavágón ugyanis minden eldőlt, Mallorcán 5-0-ra nyerni tudott a Sevilla!

A Mallorca mestere nem csinál titkot belőle, hogy egy percig sem foglalkozott ezzel a visszavágóval. Több kulcsjátékosa pihenőt kap, így Dudu Auate, Antonio Lopez, Nunes, Pina, Javi Marquez, Nsue és Arizmendi sem lép ma pályára. A Mallorca csapata most mindent a bennmaradásnak rendel alá!

A vendégek tehát kulcsjátékosaik nélkül utaznak Andalúziába. Viszont a Sevilla mesterének, Michelnek sem ez a találkozó köti le gondolatait, hanem a hétvégi Valenciai kirándulás! A Sevilla sem szerepel túl fényesen a bajnokságban, Michel edző is pengeélen táncol. Hétvégén ugyan nyertek Negredoék, de nagyon gyenge focival.... Az biztos, hogy a hétvégi foci Valenciában még a döntetlenhez is kevés lesz!

A hazaiaknál a sérült Trochowski mellett Baba, Diego Lopez, Fazio és Perotti nem lép majd pályára, de az is biztos, hogy jópár kezdő kap még pihenőt Michel mestertől!

Ők már a hétvégi Valencia elleni mérkőzésre készülnek, és ahogy a Sevilla 'ászai' mozogtak hétvégén, rájuk is fér a pihenő. De az sem akkora baj, ha pályán lesznek, mert biztosak lehetünk benne, hogy egy felesleges lépés nem sok, annyit nem fognak tenni a pályán.

A Mallorca amúgy sem az a csapat, amely szórná a gólokat! Ráadásul most még tartalékosak is lesznek... A Sevillából is hiányzik majd több kulcsjátékos, Michel nem fogja kockáztatni, hogy például Negredo vagy Navas lesérüljön.

Unalmas kilencven perc, és kevés gól a tippünk!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,