Sportfogadás tippek: Sevilla - Leicester City

2017-02-22
A Sevilla - Leicester BL-meccsen egyértelműek az esélyek. Nem véletlen, hisz két ellentétes formában lévő csapat találkozik.

Sevilla - Leicester City

Online sportfogadás tipp: Sevilla góljai 1.5 felett

Unibet odds: 1.46

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda: 20:45

 

A Sevilla Sampaoli mester 'leigazolásával' nagyot húzott. Emery után sikerült egy újabb olyan edzőt a klubhoz csábítani, aki ugyanazt hozza, mint Emery. Sőt lehet mondani, szintet lépett a Sevilla. Ugye a sorrendben három EL-győzelem futballtörténelem, de azért a fociban a BL a nagyszínpad.

Az andalúz együttes továbbjutott a csoportkörből, és igazából a sorsolásra sem panaszkodhat. Az egy dolog, hogy tavaly a Premiershipet a Leicester City nyerte, de azóta sok dolog történt. A Leicester City vergődik, és küzd a kiesés ellen. A csapat képtelen gólt lőni, sorra bukja el fontos meccseit. A vergődés egyik oka, hogy a csapat az előző idényben bőven erőn felül teljesített, másrészt távozott Kanté, akinek hiányát nem tudja orvosolni a csapat.

A Sevilla viszont jó formában van. Otthon szinte sérthetetlen, ugye a Real Madrid veretlenségi szériája is a RSP-ben szakadt meg. Ráadásul ebben az idényben már idegenben is rengeteg meccset nyer meg a Sevilla, ezért is áll jelenleg a LaLiga dobogóján.

Mercado eltiltott, Pareja sérült, akárcsak Tremuolinas. Rajtuk kívül mindenki bevethető. Sampaoli majd eldönti, kiknek ad lehetőséget, de Vitolo és Nasri egész biztosan kezd. A Leicester City pedig felkötheti a gatyát, mert ez az andalúz együttes hazai pályán kegyetlenül erős. Az utolsó 7 tétmeccsén 22 gólt lőtt.

A Sevilla 16 tétmeccset játszott le hazai pályán ebben az idényben, ebből csak egy olyan volt, ahol nem talált be. Egyébként van itt még egy statisztikai adat, a Sevilla az elmúlt 10 évben minden egyes hazai BL-meccsén betalált legalább egyszer. Tizenhat BL-mérkőzés zsinórban lőtt góllal, gólokkal. Márpedig a BL-ben Európa legjobb csapatai szerepelnek.

A mi tippünk, hogy Ranieri bár tavaly történelmet írt a Leicesterrel, teljesen esélytelen a Sevilla ellen. Ez az andalúz csapat szó szerint játssza a focit, és teszi ezt úgy, hogy közben eredményes. N'Zonzit a világ legtöbb sztárcsapata szeretné leigazolni, Vitolo is szintet lép elvileg, ő majd az Atletic Madridhoz igazol. (Követi Gameirót). Aztán jön majd megint pár tehetséges srác a 'semmiből', egy-két olyan spíler, aki előző klubjában kegyvesztett volt, itt Andalúzában újra magára talál. A Sevilla évek óta stabil együttes. A Leicesternek tavaly minden összejött, igazi tündérmese volt az az idény, de ez most eddig rémálom. Ősszel a BL még mentőövként szolgált, de a Sevilla túl nagy falat lesz Vardy-ék számára.

Sampaoli mester csapata a párharcot már ma el akarja dönteni, mert bár idén idegenben is nyereget a Sevilla, azért ha kimozdul az RSP-ből, sokkal sebezhetőbb. A mi tippünk, hogy Vitolóék megnyomják ezt a 90 percet hazai közönség előtt, és el is döntik a továbbjutást.

Tipp: 3-0, vagy 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,