Sportfogadás tippek: Sevilla - Granada

2017-04-21
A 33. forduló nyitómeccsén két andalúz együttes találkozik. A tét nagy, hisz a Sevilla a BL-indulásért, a Granada a bennmaradásért küzd.

Sevilla - Granada

Online sportfogadás tipp: A Sevilla mindkét félidőben gólt lő

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 21:00

 

A Granadánál mindent megpróbálnak, hogy a csapat bennragadjon az élvonalban. Van, amikor már a minden is kevés. Tony Adams azért jött, hogy gatyába rázza a srácokat, de félő, hogy későn érkezett. A Granada utolsó 5 bajnokiját tekintve 4-szer kapott minimum 3 gólt.

A Sevillának is volt egy nehéz időszaka, de a Depor ellen lezárta azt, és végül is az idény végére feljavuló Valencia ellen idegenben a döntetlen sem volt tragédia. Viszont a pénteki Granada elleni bajnokit otthon hozni kell, mese nincs. Ráadásul a vendégeknél Ramos, Wakasso, Ingasson, Foulqier és Kravets is hiányzik.

Egyébként a Sevilla csapatának van miért visszavágni, hisz az őszi szezon során a Granada tudott nyerni hazai pályán 2-1 arányban. Most azért ez kisebb csodának számítana, vagyis ha a Granada nyerni tudna. Adams túl későn érkezett, itt már nem lehet csodát tenni. Ráadásul rengeteg a kölcsönben itt lévő játékos, akik tudják, hogy ha kiesik a csapat, ők valószínűleg akkor sem maradnak.

Vitolóék rögtön a meccs eleén tudatni akarják a Granadával, hogy semmi esélye. Egyébként valóban nem sok, sokkal komplett együttes Sevilla minden téren. Addig a Sevilla nem nyugszik meg, amíg vezetést nem szerez, arra pedig otthon elég kell legyen 45 perc. Aztán a 2. félidőben majd kockáztat a Granada, de Vitolóék majd jól megkontrázzák az amúgy sem a védekezéséről híres ellenfelet, és újabb gólokkal taszítják még mélyebbre ellenfelüket. Az as.com várható kezdőcsapatait látva sem sok esélyt adunk a Granadának, hisz a középpályát is támadó felfogású spílerekkel akarja Adams feltölteni.

Várható kezdőcsapatok:

Sevilla: Rico-Mariano-Pareja-Lenglet-Escudero-N'Zonzi-Iborra-Sarabia-Fran Vazquez-Vitolo-Correa
Granada: Ochoa-Vezo-Ingasson-Saunier-G. Silva-Khrin-Uche-Wakaso-Kravets-Ponce-Pereira

Címkék: sportfogadás, tipp,