Sportfogadás tippek: Sevilla - Granada

2013-01-28
Ma este a Primera Divisionben kis andalúz derbit rendeznek, hisz a Granada a Sevilla vendége lesz! Érdekes, és főleg izgalmas összecsapásnak ígérkezik, mert a Sevilla szeretne végre felkerülni a legjobb 10 közé, míg a granadai csapat a kiesés elől menekülne! Nézzük, mire számíthatunk

Sevilla - Granada

Tipp: Sevilla góljai 1.5 felett

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma este 21:30

A Granada együttese pontért utazik a Sevillához, ez nem kérdés.Könnyű dolguk nem lesz, hisz a hazaiak kezdenek magukhoz térni, Michel kirúgása óta azért kezdenek életjelet mutatni. A játék még helyenként akadozik, de a Copa del Rey sorozatban kiverték a Zaragozát, és ez lendületet kell adjon nekik!

Most egy olyan találkozó jön számukra, ahol csak a három pont az, ami elfogadható lenne! Egyrészt a Granada 29 kapott góljából 19-et idegenben szedett be, másrészt a Sevilla most igencsak ütőképes kezdővel léphet pályára.

Trochowski továbbra is lábadozóban, ő idén már nem sokat tud majd segíteni. Perotti is az a játékos, aki többet sérül, mint egészséges. Campana és Palop kapus sem lehet ott a pályán, de egyikőjük sem alapember. A vendégeknél azért Fran Rico, El Arabi, Benitez ls Hurtado is hiányozhat, a Granada nem az a csapat, ahol simán megoldják, ha egy-két alapember kidől a sorból sérülés, vagy egyéb okok miatt.

A hazaiaknál összeállhat a legideálisabb kezdő tizenegy. A védelemben Cicinho, Fazio, Spahic és Navarro, előttük Medel és Kondogbia. Széleken Navas és Reyes, irányítóban pedig Rakitic. Az ék természetesen Negredo,a Sevilla egyetlen valamire való támadója! Negredon kívül egyébként csatár még nem szerzett gólt a Sevillában, ami azért nem mindennapi dolog. Talán ezért állnak így... De lényeg a lényeg, ma kezdeni fog!

Most minden adott egy jó meccshez Sevillában! Otthon amúgy is mindig jobban pörögnek, Reyes is, Navas is, márpedig rajtuk múlik szinte minden. Reyes még mindig a világ egyik legjobbja, ha van kedve játszani, és Navas is talán a világ 5-6 leggyorsabb szélsői közt van számon tartva, nem véletlenül válogatott még mindig.

Kupameccsen Emery már bizonyított a Sevillával, de a bajnokságban is elő kell rukkolni valamivel. De  ma tényleg lehet bizakodni a hazai szurkolóknak, méghozzá joggal! Negredoék 4-0-ra mosták le otthon kupameccsen a Zaragozát. Ne szépítsük, a Granada gyengébb a Zaragozánál, így nagy meglepetés lenne, ha a bizonyítani akaró hazai együttes 2-3 rúgott gól alatt maradna!

Benne van a KO ebben a találkozóban, de az tényleg valószínűtlennek tűnik, hogy Negredoék ne lőjenek 2-3 gólt a kiesőjelölt Granadának! Azért hiába csak a 13. helyen áll a Sevilla, sokkal jobbak ők annál, mint a tabellából kiolvasható!

A mi tippünk 3-0, vagy 3-1, de tényleg lehet itt egy 4-5 gólos Sevilla siker is, mint a Sevilla-Betis találkozón volt.

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,