Sportfogadás tippek: Sevilla - FC Barcelona

2016-11-06
A Barca hétközi BL-meccsét elveszítette a Man. City ellen, de a bajnokságban is igen könnyen megéghet. A Sevillához nem nyerni járnak a Barcelona-kaliberű csapatok sem!

Sevilla - Barcelona

Online sportfogadási tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.44

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A Sevilla és a Barca mindig jól megszórja egymást. Ha a bajnokikat vizsgáljuk, az utolsó 4 idényben a Sevilla és a Barcelona találkozóin mindig mindkét csapat lőtt legalább egy gólt meccsenként. Ennek a 8 találkozónak 4.25-ös a meccsenkénti gólátlaga, és egyik találkozón sem született kevesebb három gólnál.

Szóval a szórakozás garantált. Az is garantált, hogy vasárnap sem maradunk gólok nélkül. A Sevilla idén nagyon jó formában van, és otthon eddig sem ismert kegyelmet, de idén idegenben is villant ezt-azt. Hazai pályán idén minden tétmeccsen szerzett gólt az andalúz együttes, és erre ma is jó esély van. Eleve a Barca ellen kettőzött erővel küzdenek majd, ráadásul a Blaugrana most nem az a csapat, melyet ne lehetne mattolni.

A katalánok utolsó 4 idegenbeli tétmeccsükön kaptak gólt. A Gladbach elleni BL-meccsen csak egyet, de a Celta négyet vágott, a Valencia kettőt, és legutóbb a Man. City is hármat. Szóval lassacskán nem is az a kérdés, kap-e gólt a Barca, hanem az, hogy mennyit.

Pique, Vidal, Mathieu és Alba nem játszik a Sevilla ellen sem, de nem lesz ott a középpályán Iniesta sem. A Barca nem véletlenül nyeli a gólokat, és az fix, hogy az első 60-70 percben a Sevilla kegyetlen nyomást fog a Barcára helyezni. LE fogják támadni a katalánokat, és nem létezik, hogy hátul Umititiék ne kövessenek el végzetes hibát. Ugyanakkor a másik oldalon a katalánoknál ott az MSN, azaz Messi, Neymar és a Suarez. A kérdés az, hogy sikerül-e többet lőni, mint amennyit kap a csapat. Este kiderül!.

Címkék: sportfogadás, tipp,