Sportfogadás tippek: Sevilla - FC Barcelona

2015-10-02
Rengeteg jó meccset rendeznek hétvégén, így nem is erőltetjük a pénteki tippeket. Nincs is igazán jónak tűnő odds, szombaton viszont lesz egy-két olyan esemény, amelyből hasznot húzhatunk. Nézzük például a szombati Sevilla-Barca összecsapást közelebbről!

Sevilla - FC Barcelona

Tipp: A Sevilla gólt szerez

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: szombat 16:00

 

Szögezzük le gyorsan, mint tény: a Sevilla és a Barca meccsei egymás ellen mindig izgalmasak, és főleg gólgazgadok. Legutóbb az európai Szuperkupáért játszott találkozójukon 8 gól esett a 90 perc során, de ha az utolsó három idény bajnoki meccseit nézzük, akkor megállapíthatjuk, hogy ezen a hat találkozón összesen 28 gól született, meccsenként 4.66!

Az nem biztos, hogy most is látunk 5-6 gólt, de nem elképzelhetetlen. A Sevilla rendre jó meccseket játszik a Real Madriddal és a Barcával is. Az is tény, hogy nincs igazán kirobbanó formában az andalúz együttes, de legutóbb a Rayo ellen végre megtört a jég, és mérkőzést nyert Emery csapata a bajnokságban.

A katalánoknál a sérülések okozzák a fő problémát, Messi és Rafinha után Iniesta is kidőlt egy 4-5 hétre. Olyan igazán Barcás, gálázós bajnokit még nem láttunk a katalánoktól, és félő, hogy most sem fogunk.

A gránátvörös-kékek védekezése sem jó, ter Stegen is nyeli a gólokat egyre-másra. Pique totálisan össze van zavarodva ismét, a magabiztosság semmi jelét nem sugározza. Jó hír, hogy Vermaelen visszatérőben, vele stabilabb lehet a katalán csapat. Elvileg. Messi és Iniesta mellett ugye nem játszhat Rafinha, aki vélhetően egész szezonra kidőlt. Xavi nyáron eligazolt, és Luis Enrique sincs a toppon, nem egy rossz húzása volt már idén, amit nehezen lehet kimagyarázni.

A Sevilla a rossz formája ellenére is képes felszívni magát a Barca ellen, akár meg is nyerheti ezt az összecsapást. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy gólt/gólokat lő a hazai csapat, ennek a Barcának a védekezése nem az igazi, és akkor még finomak vagyunk. Las Palmas, Levcerkusen, teljesen mindeegy, képtelen a Barca egy meccset kapott gól nélkül lehozni, mióta Claudio Bravo kidőlt. (Elvileg már egészsées, de nem fog védeni, nehogy kiújuljon a sérülése. A válogatott meccsek miatti szünet alatt lesz további két hete a teljes felépülésre)

Az előző évek eredményeiből is látjuk, hogy a Sevilla nem az a csapat, amely próbálná kihúzni 0-0-al a Barca elleni meccseket, idegenben is focizni akarnak, otthon meg főleg! Ráadásul a Barca-fanok még attól is félhetnek, hogy a mérkőzést 16:00-kor kezdik, hasonló időpontban elég sűrűn bukott meccset a katalán csapat az elmúlt években...

Ha többet nem is, egy gólt a Sevilla is rúg a Barcelonának!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,