Sportfogadás tippek: Sevilla - Eibar

2017-02-16
Európa Liga meccsekkel meg sem próbálkozunk ezúttal, igazi méhkasnak tűnik. Nézzünk inkább egy szombati spanyol bajnokit, amely érdekes és valószínűleg izgalmas lesz.

Sevilla - Eibar

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.57

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: szombat 20:45

 

Legutóbb is tippeltünk a Sevilla bajnokijára, méghozzá ugyanúgy 2.5 overt, mint most. Sajnos akkor mindössze egy gól született, ugyanakkor rengeteg helyzet marad ki. Ez persze sovány vigasz, ettől még tény.

A Sevilla viszont talált egy gólt, és 1-0-ra nyert a Las Palmas ellen, ami igazi bravúr, hisz ebben a kiírásban a Kanári-szigeteken még egyik csapat sem tudott nyerni. Ha már bravúr, kijut belőle az Eibarnak is. Már sorrendben a 3. győzelménél tart a csapat. Még január végén verte a Deport otthon, majd jött az idegenbeli meccs a Valencia ellen, ahol 4-0-ra tudott nyerni az Eibar. A széria pedig múlt hétvégén is folytatódott: Eibar-Granada 4-0...

Szóval az Eibar nagy formában van, és már a 7. a tabellán. Az a 7. hely márpedig nagy valószínűséggel Európa Liga indulást érne idény végén, ami ennek a csapatnak óriási eredmény lenne. Már most 35 pontja van az északiaknak, szóval kieséssel nem kell foglalkozni, így mindenféle görcs és nyomás nélkül focizhatnak a srácok, és mint az eredmények jelzik, gördülékeny a játék. Gördülékeny és eredményes, potyognak a gólok az Eibar találkozóin.

A Sevilla nem fog unatkozni az elkövetkező napokban. Ugye itt ez a szombat esti bajnoki prime time időpontban, ahol nem igazán lehet lazítani, ha a dobogós helyet tartani akarja az andalúz gárda. Márpedig akarja. Aztán jön a BL-ben majd szerdán a Sevilla - Leicester összecsapás, tovább kell jutni, mese nincs. Ez a Leicester nem ugyanaz a csapat, amely megnyerte a Premiershipet, most a kiesés ellen küzd. Aztán ismét bajnoki, méghozzá városi rangadó! A Betis - Sevilla derbi az mindig kegyetlenül kemény, rengeteg sárga és piros lap, recsegnek, ropognak a csontok, szakadnak a szalagok. Szóval fontos időszak előtt áll a Valencia, Sampaoli mesternek is észnél kell lenni, hogy forgatja a csapatot, hogyan rotál, kik és melyik meccsen játszanak, ill. kapnak pihenőt.

A mi tippünk, hogy ez a Sevilla-Eibar meccs gólgazdag és szórakoztató lesz. Fontos az andalúz csapatnak a BL, de ez a bajnoki is. A Sevilla otthon mindig nagyon intenzív focit játszik, és az is fix, hogy most az Eibar is kellő önbizalommal lép majd pályára, igen veszélyes ellenfél ezekben a hetekben!

Tipp: 3-2

Címkék: sportfogadás, tipp,