Sportfogadás tippek: Sevilla - Deportivo

2013-02-15
A Primera Division 24. fordulóját a Deportivo sevillai vendégjátéka nyitja! A Depor 23 forduló után a tabella legalján szerénykedik, így Sevillába három pontért utaznak! Aztán hogy mi lesz a vége, azt majd este meglátjuk.

Sevilla - Deportivo

Tipp: Sevilla góljai 1.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

Ősszel a Sevilla a Depor otthonában is nyerni tudott 2-0-ra, így természetesen most sem ők az esélyesek! A La Coruna utolsó négy találkozóját elveszítette, sőt a legutóbbi Granada elleni 3-0-ás zakó már különösen csúnyára sikeredett. Edzőt is cseréltek, ahogy azt ilyenkor szokás, de Fernando Vazqueznek sem sikerült ezidáig csodát tenni, tovább tart a Depor mélyrepülése.

A Sevillánál is volt edzőcsere a közelmúltban, Michel helyett Unai Emery lett az andalúzok mestere. Az ő kinevezése azért jól sült el, mert hiába kaptak ki a 'tico és a Real Madrid ellen, a kötelezőket hozták! A Zaragoza ellen 4-0-ra, a Granada ellen az andalúz derbin 3-0, míg a Rayo ellen 2-1-re nyertek, tehát hazai közönség előtt Emeryvel a padon két rúgott gól alatt mostanában nem hoztak le meccset Navasék!

Ráadásul a Copa del Rey sem veszett még el, és a Rubin is bebizonyította tegnap, hogy a matracosok is verhetőek!

A hazaiaknál nincs Trochowski, és nincs az örök sérült Perotti sem. Rajtuk kívül Cicinho sem bevethető, és Maduro sem lép ma pályára. Viszont Rakitic eltiltása lejár, így a Sevilla játékmestere újra ott lehet a gyepen.

Negredo kezd elöl, mögötte Reyes-Rakitic-Navas, Medel és Kondognia szűr. Ennyi, jobb nem kell, és nincs is jelenleg, ami a támadó zónát, valamint a két szűrőt illeti. Hátul Fazio és Spahic is bevethető, talán Coke és Navarro játszik majd a két szélen. Ez talán a legerősebb Sevilla, persze Cicinho azért beférne.

A Depornál Laure, Aythami bajlódik sérüléssel, Marchena 5. sárgája miatt, Manuel Pablo pedig a Granada ellen kapott piros lapja miatt kényszerpihenőn lesz ma este.

A vendégek amúgy is szellős védelme még lyukasabb lesz, a jobb oldalt egy az egyben pótolni kell! Reyesnek jó meccse lehet :D

A Sevilla mostanában otthon mindig eljut két gólig, a Depor pedig utolsó három meccsén egyaránt három dugót kapott!

Itt ma este egy tartalékos védelemmel felálló La Coruna próbálja meg a lehetetlent, de nem fog sikerülni nekik. A Sevilla magabiztosan nyer. talán már félidőre összehozzák a tipphez szükséges két gólt!

Ráadásul ne feledjük, a Depornak nyerni kéne, ők most nem állhatnak be védekezni, lesz terület Navas és Reyes előtt is!

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,