Sportfogadás tippek: Sevilla - Celta Vigo

2013-03-04
A La Liga 26 fordulóját a Sevilla és a Celta Vigo összecsapása zárja. Mindkét együttes motivált, mindkettőnek megvannak a saját kis céljai. Nézzük!

Sevilla - Celta Vigo

Tipp: Sevilla góljai 1.5 felett

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

Mióta Michel helyére kinevezték Unai Emery-t, a Sevilla hazai pályán nem ismer kegyelmet! 4-0-ra verték a Zaragozát kupameccsen, bajnokin pedig 3-0-ra a Granadát az andalúz derbin, 2-1-re a Rayo Vallecanot, 3-1-re pedig a Deport. Azon a Depor elleni meccsen egy félidő elég volt a három gólhoz, és még vagy három ziccert is elpuskáztak, hihetetlenül impresszívek voltak a sevillaiak!

Még annak az Atleticonak is lőttek két gólt, amely csapatnak talán a legjobb védelme van Spanyolországban ebben az idényben!

A Ramón Sanchez Pizjuan Stadion igazi ördögkatlan, mióta Emery megérkezett a Sevillához! A csapat egyébként nem nagyon indult meg fölfelé a tabellán, vendégként ugyanis nagyon nem megy nekik. Mondjuk legutóbb a Barca elleni 2-1-es zakó miatt nem kell szégyenkezniük.

Ugyanakkor fogadási szempontból egy ideális együttes a Sevilla, mert ha otthon játszanak, akkor nem csalódunk bennük. A Celta Vigohoz hasonló erősségű együtteseket bedarálják. Van pár sérült, de eltiltott játékos kivételesen nincs náluk. Perotti, Trochowski, Palop, Campana nem lesz, de egyikőjük sem lenne kezdő.

Beto kezd a kapuban, előtte a Cicinho-Fazio-Botia-Navarro négyes. (Spahic tavaszra az Anzhi játékosa lett kölcsönben...) Kondogbia és Medel szűr, akik a kapura sem veszélytelenek újabban. Eddig Medel is jobbára csak az ellenfelek bokáját rugdosta, mostanában viszont gólokkal is segíti csapatát. Reyes-Rakitic-Navas trió aligha kell bemutatni, mint ahogy Negradot sem. A két N, azaz Navas és Negredo különösen motivált, hisz Navas még idén nem lőtt gólt, és Negredo is adós a maga találatával egy jó ideje.

A Celta Vigo nem fogja elbírni a Sevilla nyomását, csapatként és egyénileg is jobb az andalúz társaság! Remek időben remek futball várható a hazaiaktól, két gól alatt a vigói kiscsapat ezt a meccset nem fogja megúszni!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,