Sportfogadás tippek: Sevilla - Betis

2016-04-24
Ősszel a derbi nem hozott gólt, ez most gyakorlatilag kizárt. Vasárnap délután 16 órától mindenki a TV-k elé, amúgy is esőt jósolnak, jobb szórakozás pedig aligha kell a Sevilla-Betis meccsnél!

Sevilla - Betis

Tipp: Lesz kiállítás a meccsen

Odds: 2.25

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap 16:00

 

Sevillában a csapatok szurkolói hetekkel a meccs előtt a derbire hangolnak. A fanok kilátogatnak az utolsó edzésekre, énekelnek, buzdítják, tüzelik a csapatokat. Nem vicc, de előfordul, hogy egy-egy edzésen a derbi előtt többen megjelennek, mint nálunk egy egész fordulóban. Arrafelé így hangolnak a szurkolók, és nem túlzás kijelenteni, a fanok számára talán fontosabb a meccs, mint maguknak a játékosoknak

Ősszel a derbi nem hozott igazán jó focit, csak a lapok röpködtek. Gól nem volt, de sárga lapból 12-őt kiosztott Carlos Clos Gomez spori. Kész csoda, hogy senki sem kapott pirosat...

A vasárnapi találkozón is lapesőre számíthatunk, az unibetnél pl. egészen szokatlan módon 8.5-ös line van a büntetőlapokra, ami azért nem mindennapi. De érthető, a 12 sárgás őszi meccs után... Sőt ha tudjuk, hogy a mostani derbit Velasco Carballo fújja, nagyjából 10 sárga és 2-3 piros garantált ...

A jó öreg Carlos Velasco a liga egyik legnagyobb kártyása! Utolsó hat bajnokijából öt olyan volt, ahol felmutatta a pirosat. Azért az nem gyenge!

Amikor a Betisnek utoljára fújt, a meccsen volt piros. A Sevillának a Celta a Valencia és a Villarreal elleni találkozóin is ez a játékvezető fújt, minden meccsen volt piros lap. Ezek után ha a derbin nem mutatja fel legalább egyszer, az több lenne, mint csoda. Ráadásul ha sárgákkal nem foga meg a meccset, akkor a végén szabadul el a pokol. Ha meg az elején lapokkal fogja meg a mérkőzést, akkor előbb utóbb valaki úgyis megkapja a másodikat.

Egyébként vélhetően a gólok is megjönnek, hisz a Sevilla emberemlékezet óta nyeretlen, kis kompenzáció lenne a zurkolók felé a győzelem, ami a derbin mindig többet ér, mint egy snassz bajnoki győzelem. A Betis is viszonylag nyugodtan focizhat, hisz a Gijón tegnap nem gyűjtött pontokat, és a riválisok sem. Négy fordulóval a vége előtt a 10 pontos előny a kiesőzónához képest elég kell legyen a bennmaradáshoz.

Jó meccs lesz, és nagyjából fix, hogy Velasco Carballo spori megfűszerezi majd! Igazi mocskos derbi lesz, de azért reméljük, a rengeteg lap mellett a gólok is megjelennek majd.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,