Sportfogadás tippek: Sevilla - Betis

2014-03-13
Az Európa Ligában a legjobb 16 között összesorsolták a két sevillai együttest. A városi derbire tehát ezúttal az UEFA Európa Ligában kerül sor, és biztos, hogy kő kövön nem marad az andalúz városban ma este

Sevilla - Betis

Tipp: büntetőlapok száma 5.5 felett

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma este: 21:05

 

A Sevilla és a Betis városi rangadója tipikus városi derbi. Ahogy Olaszországban a Roma-Lazio, vagy a Genoa-Samp meccsek, ahogy Angliában az Everton-Liverpool, úgy ez a sevillai derbi is ritkán megy le kiállítás, és lapzuhatag nélkül.

Tudni kell, hogy az utolsó hat derbin volt kiállítás, igaz, mindig csak egy. Persze egy kiállítás most is bőven elég lenne, de bőven elég az is, ha csak simán hatszor felmutatja Cakir a sárgát. Mert tudni kell, hogy Cuneyt Cakir vezeti a derbit. Cakir az a spori, aki a Man. United-Real Madrid meccsen Nanit kiállította, és utána fordított a Real. Utolsó két nemzetközi, válogatottak közötti meccsen is felvillantotta a piros lapot, amit azért érdemes megjegyezni, mert nem árt tudni, hogy fel meri vállalni a döntéseket is. Ugye vannak sporik, akik inkább nem fújnak semmit kétes szituációban, Cakir viszont felvállalja a döntéseket necces szituációkban is, és tudja kelteni a feszültséget.

A Sevilla és a Betis most is parázs meccset játszik egymással. Ez sokkal többet jelent arrafelé, mint egy szimpla nyolcaddöntő. Ráadásul a Betisnek az egyetlen lehetősége, hogy mentse picit a szezont, hisz a Primera Divisionban még mindig utolsó helyen áll a zöld-fehér mezes alakulat.

A játékosok mindkét oldalon fogadkoznak, Sevilla meg van bolondulva, már mindenki az esti összecsapásra készül. A Betis keddi edzésén például elmondások szerint a szurkolók 15 percre meccshangulatot teremtettek, énekeltek, bíztatták a csapatot több ezren. Egy edzésen!!! Ez tényleg több, mint egy meccs, és félő, hogy ez a párharcokon is látszódni fog. Lesz itt foci is, de az biztos, hogy nem lesz durvaságoktól mentes ez a 90 perc, és természetesen a visszavágó sem!

Sok sikert a tipphez, aki tudja, az pedig nézze meg ezt a meccset, mert az biztos, hogy nem fog csalódni!

Címkék: sportfogadás, tipp,