Sportfogadás tippek: Sevilla - Barcelona

2014-02-09
Tegnap a két madridi csapat közül a Real nyert, az Atleti viszont bukott. Ha a Barca nyer Sevillában, mindhárom bajnoikesélyes 57 ponttal fog rendelkezni.

Sevilla - Barcelona

Tipp: Barcelona 1.5 gól felett

Odds: 1.42

Iroda: unibet

Kezdés: ma 21:00

 

A Barca múlt héten 3-2-re elveszítette a Valencia elleni bajnokit. Ez csodaszámba ment, és csodaszámba menne az is, ha a Sevilla nyerne. Erős a hazai csapat, de ha a Barca motivált lesz, nem fog pontot szerezni az andalúz csapat. Coke a védelemből eltiltott, M'Bia pedig a középpályán nem szerepelhet. Két fontos láncszem, ami a védekezést illeti, ez pedig nem jön rosszul a Barcának.

A katalánoknál Neymar sérült, Mascerano és Jordi Alba eltiltott. Ez azért nem lehet probléma, a védelemben Bartra és Adriano játszhat, Masceranóékra amúgy is ráférne a pihenő. Középen Xavi és Iniesta között Busquets szűr, elöl pedig Pedro, Messi és Alexis.

Itt tényleg azon múlik minden, mennyire bosszantja a Barcát a múltheti zakó. Valószínűleg nagyon, hisz egy nyert meccset sikerült elbukniuk. Egyébként pedig a Sevilla sincs kirobbanó formában, volt egy-két nem várt zakójuk Emery tanítványainak. Például a Levante elleni hazai vereség.

A Barcának kötelező behúzni a meccset, és be is fogja. Nagy pech kéne ahhoz, hogy ez a tipp ne jöjjön, hisz a katalánok helyzetkidolgozásával nem nagyon szokott gond lenni, csak az értékesítéssel. Gyakran alapvonalig játszanak, és felesleges passzokat vállalnak be, amikor rég lőni kéne. Ha egy picikét racionálisabb, fapadosabb focit játszanának, sokkal eredményesebb lenne a csapat. A mi tippünk az, hogy a katalánok ma dühösek lesznek, ennek pedig a Sevilla látja kárát.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,