Sportfogadás tippek: Senica - MTK Budapest

2012-07-12
Az Európa Liga selejtezőjének első körében az MTK a szlovák Senica csapatán keresztül juthat a következő körbe. Sajnos a múlt héten a Hidegkúti Stadionban csak 1-1-es döntetlenre futotta, így ma egy teljesen nyílt találkozóra lehet számítani, valószínűleg sok góllal!

 

Senica-MTK Budapest

Tipp: 2.5 gól fölött
Odds: 2.00
Iroda: bet365
Kezdés: ma 19:30

 

A budapesti összecsapás első félideje az MTK-é volt, Lázok góljával vezetett is a kék-fehér társaság. Aztán jött a szünet, és ott valami megtört. Kálnoki-Kis az 56. minutumban a kiállítás sorsára jutott, és pár percre rá már egyenlítettek a szlovákok. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még így is nyerhettünk volna, hisz Joao Ferreira egy véleményes büntetőt adott a hazaiaknak, ám Kanta fölé durrantotta, így maradt az 1-1-es döntetlen.

Ahhoz képest, hogy nagyon az idény elején járunk még, igazán nézhető focit láthattunk. Mind az MTK, mind a Senica a támadó futballt favorizálja, szeretik a rövidpasszos játékot mindketten, és egyik csapat sem játszik durván!

Rengeteg helyzetet dolgoztak ki az első találkozón is, sűrűn forogtak veszélyben a kapuk mindkét oldalon. Garami mester cseréi is jók voltak. Nikháziék próbálták feldobni a csapatjátékot, egy kis színt vinni a játékba, de addigra pont jött a kiállítás, így nem lehetett csak a támadással foglalkozni.

Az leszűrhető volt tanulságként, hogy a Senica védelme nem sebezhetetlen, Lázok és Kanta meg tudja bolondítani a szlovák együttes védelmét. Ugyanakkor az MTK hátsó sora sem életbiztosítás, ha nem igazolnak az NBI rajtjáig egy-két rutinosabb védőt, akkor igencsak élvezetesek lesznek az MTK mérkőzései, mert rúgnak is majd becsülettel gólokat, de aligha fogják megúszni hátul a meccseket.

A tegnapi sajtótájékoztatón szembe dicsérte egymás csapatát a két mester, természetesen taktikai dolgokról egy szó sem esett. Garami József viszont egy előzetes kezdő 11-et hirdetett, tehát az MTK valószínűleg így áll föl ma este:

MTK: Hegedüs - Nagy T., Wolfe, Kelemen, Hidvégi - Kanta, Vukmir, Zsidai - Tischler, Lázok, Balajti

Ha ez így lesz valóban, akkor ez a csapat támadóbb felfogású, mint egy héttel ez előtt. 4-3-3-ban állnak föl, esetleg 4-3-2-1-ben, de a lényeg, hogy az MTK gólokat akar rúgni, és ha azt akar, akkor fog is! Garami mester azt is elmondta, hogy a sokgólos döntetlen is nekik kedvez, ami valóban így is van. 2-2, 3-3, 4-4 stb. döntetlennél az MTK megy tovább idegenben rúgott több góljának köszönhetően. Persze ezt a szlovákok is tudják, a gólokat ők is inkább rúgni akarják, mint kapni.

Jó kis meccs lesz ez két szimpatikus csapat részvételével, akik szeretik, és tudják is játszani a focit!

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,