Sportfogadás tippek: Seattle Sounders - LA Galaxy

2016-07-28
A sportfogadás a türelemről is szól. Hiába rendeznek pl. megszámlálhatatlan EL-selejtezőt csütörtökön, mi ma is előre tekintünk, ismét az MLS-ből hozunk egy hétvégi tippet. Egy szép szorzóval rendelkező tippet, ami reményeink szerint simán jönni fog!

Seattle Sounders - LA Galaxy

Online sportfogadás tipp: Galaxy győzelem

Bet365 odds: 3.00

Tippmix odds: 2.70

Kezdés: Vasárnap 22:00 CET

 

Kezdjük a legfontosabb indokkal: A Seattle Sounders pocsék formának örvend! Nagyon maga alatt van a társaság, utolsó két bajnokiján kikapott a Portlandtől 3-1-re és 3-0-ra a Kansas City-től. A Kansas elleni meccset láthattuk az Eurosporton, annyira egyoldalú találkozót nagyon ritkán látni az MLS-ből. A 3-0 csak azért nem lett 4-0 vagy 5-0, mert a KC játékosai sem akartak igazból energiát patarolni (kegyetlen hőség volt), és csak annyit játszottak, amennyi a győzelemhez kellett. De volt több kihagyott ziccere is a KC-nek, amit attól a csapattól szinte már várunk, rengeteg ziccert rontanak. Így kapott ki 3-0-ra a Sounders, igazából egy komolyabb helyzete sem volt.

Aztán az US Open kupából is kiesett a Seattle, épp a Galaxy verte ki 21-én 4-2-vel. Magyarul a Seattle az utolsó 3 meccsén legalább 3 gólt mindig kapott.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak

A bajnokságban is találkoztak már egyszer, méghozzá nem is oly rég! Július 9-én Seattleben a Century Link Field-en csaptak össze a felek, Keane korai góljával 0-1 lett a vége, nyert a Galaxy.

A Seattle pocsék formában van, és annak a csapatnak nincs játéka. Mintha zombik lennének a pályán, vagy nem is tudni, milyen lények. Sigi Schmidt mester vélhetően repül, ha itt nem nyer a Sounders, de nem érezni, hogy a srácok érte is fociznának, sőt épp ellenkezőleg. A hatodik, még play off szereplést érő hely már 10 pont távolságra van, és félő, hogy hétvégén még romlik a helyzet.

A Galaxy viszont jó formában van, négy-meccses győzelmi szériát futnak. Ezen a négy meccsen mindössze egy gólt kapott a Galaxy, szóval mindenki boldog most arrafelé. Talán csak Ashley Cole nem, aki sérüléssel bajlódik, de hát nélküle is működik a védekezés, ezt jelzi az utolsó négy meccsen kapott 1 gól

Ég és föld a két együttes, ha a formákat nézzük, és igazából a keretek között is óriási a különbség. A Soundersből ugye távozott Martins, és mióta nincs Martins, Dempsey is csak vergődik. A Galaxy viszont igen komoly egységet mutat, és ha ez a csapat gólt lő, borítékolható, hogy meg is nyeri a meccset!

Márpedig elnézve a Seattle védekezését az elmúlt meccseken, itt a Galaxy nem gólt, hanem gólokat fog lőni! A V-re adott 3.00-as odds vélhetően esni fog, méghozzá komoly tizedeket! Keane, Zardes, dos Santos és a többiek szállítani fogják az újabb sikert a Galaxy-nek.

Tipp: 0-2

Címkék: sportfogadás, tipp,