Sportfogadás tippek: Schalke 04 - Freiburg

2012-12-15
Utolsó kör a Bundesliga I-ben, minden hazai pályán játsszó csapat szeretne győzelemmel búcsúzni közönségétől! Különösen igaz ez a Schalkéra, a gelsenkircheniek ugyanis az elmúlt meccseken nem sok örömre adtak okot szurkolóiknak!

Schalke 04  - Freiburg

Tipp: Schalke győzelem

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 Ötmérkőzés óta nyeretlen a Schalke a bajnokságban! Aligha szeretnék ezt a sorozatot hatra nyújtani Stevens tanítványai! Fura ez a széria, mert a játékosokon nem látni, hogy leeresztettek volna idő előtt! Egyszerűen nincs szerencséjük.

Ma a hazaiaknál három olyan hiányzó lesz, akik biztosan pályára lépnének, ha tehetnék. Hátulról hiányzik majd Papadopoulos, középről Jones, és nincs már egy jó ideje Afellay sem. Azért a vendégek sem mondhatják, hogy teljes csapattal érkeznek, hisz Terrazino, Freis, Calvente, Ginter, Höhn,és Mujdza nem léphet pályára.

Ginter és Mujdza a védelem alapemberei, Freis pedig szintén alapember, 12 meccsen lépett pályára, igaz csatár létére eddigi 12 meccsén mindössze egy gólt hozott össze ... A freiburgiaknál a középpályások szoktak gólt lőni a második vonalból, Kruse, Calligiuri és Schmid a legeredményesebbek 4,4 és 3 góllal.

A Freiburg ráadásul idegenben általábban ijedt nyusziként viselkedik, szóval vagy most nyer meccset a Schalke, vagy soha! Sokkal mélyebb a keret, nem szabad érződnie, hogy hiányoznak páran.

Hátul összeállhat a Höwedes, Matip, Fuchs Uchida négyes, középen Jones hiányában Neustadter és Höger lehet ott szűrőben, előttük a Holtby, Draxler, Farfan (Obasi, Pukki) trió. elöl pedig Huntelaar, akinek szintén jót tenne egy-két gól, idén ugyanis nem igazán sül neki sem...

Azért a Schalke így is remek őszt zárt, továbbjutott a csapat a BL-ben, és ha ma nyernek, akkor valószínűleg a 4. helyen telenek!

A mi tippünk, hogy a királykékek nyerni fognak, méghozzá több góllal!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,