Sportfogadás tippek: Schalke 04 - FC Augsburg

2014-10-31
Égető szüksége van egy győzelemre a Schalke 04 csapatának. Ma hazai környezetben fogadja az Augsburgot, jó esély van a felzárkózásra.

Schalke 04 - FC Augsburg

Tipp: Schalke góljai 1.5 felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Nem a Schalkéról szólt eddig a 2014/15-ös szezon, de sok van még hátra. Viszont lassan el kell kezdeni kapaszkodni, mert komolyan veszélybe kerülhet a top4, és a jövő évi BL szereplés. Tavaly sikerült tavasszal a feltámadás, de ha ősszel ismét nagy hátrányt szednek össze a riválisokkal szemben, akkor tuti vége az idény érdemi rézének.

Legutóbb Leverkusenben pocsék meccset játszott a Schalke, Höwedes ki is akadt fiatal klubtársaira, hogy nem tesznek meg mindent a győzelem érdekében. Di Matteo személyében viszonylag új az edző is, de ő sem tudta feldobni a srácokat. Talán Höwedes kifakadása jó lesz arra, hogy  Draxlerék összekapják magukat.

Végül is a keret erős, talán tényleg pont az alázat hiányzik, amit Höwedes is hiányolt. Ma már lesz Boateng is, többen az ő hiányával magyarázták a Bayer elleni zakót. Ma már játszik a ghánai, de lesz Chupo-Moting és Huntelaar, valamint Draxler is, aki vélhetően meg akarja mutatni, hogy képes ő jól is játszani. Ez a Boateng-Draxler-Chupo Moting trió ott Huntelaar mögött képes lendületet és agresszivitást vinni a csapat támadójátékába. Di Matteo is feltüzeli majd a srácokat vélhetően a Királykékeknek is elegük van már abból, hogy nem megy  a szekér.

Ezt a péntek esti meccset az egész ország nézi, szóval valószínűleg szeretné a szebbik arcát mutatni a Schalke 04. Ha odateszik magukat a hazaiak, be is húzzák a meccset. AZ FCA nem annyira kemény, mint volt tavaly. Sebezhető az Augsburg, és idegenben nem igazán megy nekik. Két gólt lőttek Augsburgon kívül a srácok, ez pedig kevés. A mi tippünk az, hogy a Schalke megindul felfelé, és magabiztosan legyőzi az FCA együttesét.

Várható kezdőcsapatok:
Schalke 04: Fährmann - Uchida, Ayhan, Höwedes, Aogo - Höger, Neustädter - Choupo-Moting, K.-P. Boateng, Draxler - Huntelaar
Augsburg: Hitz - Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Baba - Kohr, Baier - Esswein, Halil Altintop, To. Werner - Bobadilla

Címkék: sportfogadás, tipp,