Sportfogadás tippek: SC Freiburg - Werder Bremen

2014-03-21
Rendkívül fontos meccset játszik egymással a Freiburg és a Werder Bremen. Mindkét csapat veszélyeztetett helyzetben van, ezért minden pontnak nagy jelentősége van.

Freiburg - Werder Bremen

Tipp: 2 gólf elett AH

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A 26. fordulóban ha a Werder nyerni tud Freiburgban, akkor kicsit fellélegezhet. Csatlakozást talál a középmezőnyhöz, ugyanakkor a Freiburgot a mélybe taszítja. A Freiburg jelenleg osztályozós helyen áll, de győzelme esetén akár két helyet is előre jöhet. Nagyon sűrű a tabella alsó fele, ezért szinte biztos, hogy az utolsó fordulóra is maradnak izgalmak a kiesést illetően.

A 25. körben a Werder 1-1-et játszott a Stuttgart ellen, ami tulajdonképpen egy semleges eredmény, nem is rossz, de nem is jó. A Freiburg viszont Frankfurtban tudott nyerni 4-1-re, nagyon jól játszottak Streich fiai. Guédé kezdett elöl Mehmedi mellett, és meghálálta a bizalmat, mivel kétszer is betalált. A kontrákat remekül futatták végig, a négy gólt pedig nem kell magyarázni. A focit nem labdabirtoklásra játsszák.

Legutóbb azon a Frankfurt elleni meccsen Schmid picit meghúzódott, de összedrótozzák ma estére, mindenkire szükség van. Pláne Schmidre, aki alapembere ennek a csapatnak. Egyébként a Werder is magára talált, öt forduló óta veretlen a csapat. Robin Dutt -ex-freiburgi mester- ráncai most picit kisimultak. A védelem összekapta magát, az elmúlt öt bajnokin meccsenként maximum egy gólt kaptak. Korábban azért gyengébb csapatok is megszórták a Werdert. Ugyanakkor ennél a csapatnál sosem tudni, mikor nyújtanak értékelhetetlen teljesítményt. A Freiburgnak önbizalmat adhat a Frankfurtban aratott 4-1-es siker. Ez a 4-4-2-es felállás Mehmedivel és Guédével működött, Streich nem fog változtatni a nyertes csapaton.

Túl sok gólra ne számítsunk, ilyen Hoffenheimes 6-2-re ne számítsunk, de 3-4 gól összejöhet. A Freiburgnak otthon voltak itt a közelmúltban gólgazdag meccsei: 2-4 az Augsburg ellen, 3-2 a Leverkusen ellen, vagy december utolsó hazai meccsén 2-1 a H96 ellen. A Werder védelme mostanában jól zárt, de alapvetően sebezhető. Egy-egy gól mindkét csapatban benne van, és a Freiburg otthon tuti nem fog ikszre játszani!

Címkék: sportfogadás, tipp,