Sportfogadás tippek: Schalke 04 - Eintracht Frankfurt

2014-04-11
A 30. fordulót a Schalke - Frankfurt találkozó nyitja. Az Eintracht a középmezőnybéli pozícióját, a Schalke a dobogós helyét kívánja megerősíteni

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt

Tipp: 1X

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Schalke csapata rendkívül szép és eredményes tavaszt fut. Pedig ha megnézzük, hogy milyen sok a sérült, és főleg a védelemben vannak hiányzók, nem lenne evidens, hogy a csapat a középmezőnyből a 2. helyre lépett föl. Viszont akik a védelemben lehetőséget kaptak a bizonyításra Kellertől, azok élnek is ezzel a lehetőséggel. Volt egy-két nagyobb pofon itt tavasszal például a Bayern és a Real ellen, de ezek BL-elődöntős csapatok. Más kategória.

A Schalke kihozza a tavaszból a maximumot. Huntelaarék régóta veretlenek, és nem valószínű, hogy a Frankfurt szakítja meg ezt a szép szériát. Otthon, a Veltins Arénában még erősebb a csapat a szurkolók támogatása sokat számít.

Az Eintracht sincs rossz formában, utolsó 4 bajnokijából 3-at megnyert a csapat. Ugyanakkor ma egy iksznek is tudnának örülni a vendégek, hisz a Veltinsbe azért nem nyerni járnak a csapatok. Flum ráadásul kidőlt erre a szezonra, csatlakozott Schweglerhez, Rodéhoz, Andersonhoz és Oczipkához. Nyolc pont előnye van a Frankfurtnak a legjobb kiesővel szemben, tehát nagyon jól jönne most egy győzelem, de a Schalkénak is kellenek a pontok, hogy a dobogó be legyen biztosítva.

Egyébként pedig ha a tabellára nézünk, akkor arra jövünk rá, hogy a döntetlen sem lenne tragédia egyik csapatnak sem. Az Eintracht tutira örülne egy idegenbeli pontnak a Schalke otthonában, és a Királykékeknek sem lenn tragédia a döntetlen, bár való igaz, a dobogó bebiztosításához kellene a győzelem. A hazaiaknál Huntelaar egy edzésen a hét elején az achilles ín tájékán fájdalmat érzett, de azóta minden rendben, és kezdeni fog. Draxler is játszik a hírek szerint, és Farfan is a csapattal edzett, szóval egy félidőt ő is tud vállalni. Otthon a döntetlen minimum, meglesz a Schalkénak, de talán a győzelem is összejön.

Várható kezdőcsapatok:

 

Schalke: Fährmann - Hoogland, Ayhan, Matip, Kolasinac - K.-P. Boateng, Neustädter - Farfan, Draxler, Goretzka - Huntelaar

 

Frankfurt: Trapp - S. Jung, Zambrano, Madlung, Djakpa - Russ - Lanig, Barnetta - Meier - Aigner, Joselu

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,