Sportfogadás tippek: Schalke 04 - Borussia Dortmund

2013-03-09
Dortmundban a Schalke 2-1-re nyerni tudott a szezon első Ruhr-vidéki derbijén. Az a zakó nagyon fájt a hazai szurkolóknak, ezért most Reusék arra készülnek, hogy a Veltinsben verik el gelsenkirchenieket!

Schalke 04  - Borussia Dortmund

Tipp: Dortmund 1.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Tavaly áprilisban sikerült! A Veltinsben 2-1-re nyertek a dortmundiak, ahogy idén a Schalke is a Signal Iduna Parkban. A szurkolók számára ez a meccs a legfontosabb a szezonban, fontosabb, mint a Bayern elleni rangadó! A Ruhr-vidéki derbinek nagyon jó hangulata van, és biztosak lehetünk benne, hogy egy másodpercig sem fogunk unatkozni ma sem!

A mi tippünk, hogy a derbin ismét a vendég csapat játékosai ls szurkolói örülnek ma délután! Ennek több oka, de a legfontosabb talán a BL! Hisz amíg a BVB játékosairól már lekerült a teher (simán nyomták le a Dontsket), addig a S04 játékosain még nyomás van, hisz a Galatasaray ellen csak jövő héten lépnek pályára!

A Királykékek egyébként sincsenek kirobbanó formában! Amióta Holtby Tottenhambe igazolt, a Schalke csak vergődik. Bastos nem tudja őt pótolni, nagyon kiszámíthatatlan lett a csapat. Ugyan két utolsó bajnokijukat nyerték, de a Wolfi és a Düsselforf is kiesőjelölt, illet megverni őket!

A BVB pedig az ezüstért hajt, és el akarják kerülni a szégyent, hogy a S04 kétszer is elveri őket egymás után! Az a szurkolóknak egy tragédiával érne fel.Klopp mester senkit sem fog pihentetni, míg a hazai oldalon könnyen lehet, hogy egy-két kulcsjátékos a Galata elleni meccs miatt csak a padon kezd.

Ami még fontos a tippnél, hogy a középpálya legfontosabb alakja, Jones nem léphet ma pályára a hazaiaknál, míg a védelemből még mindig hiányzik Papadopulos, ami megkönnyíti a BVB játékosainak dolgát!

A mi tippünk tehát az, hogy a BVB nyer, és minimum két gólt szerez!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,