Sportfogadás tippek: Schalke 04-Mainz 05

2012-12-18
A németek kupameccsekkel búcsúztatják 2012-t, ma és holnap is 4-4 mérkőzés vár ránk, és ezek közül a Sport TV négyet élőben közvetít! Mi is ezek közül választottunk, méghozzá egy nagyon jónak tűnő találkozót!

 

Schalke 04- Mainz 05

Tipp: Schalke góljai 1.5 felett

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A legfontosabb: A Schalke 04 vezetősége a Freiburg ellen elszenvedett 3-1-es zakó után menesztette Huub Stevens vezetőedzőt. Bizony, már a levegőben lógótt az edzőcsere, nagyon gyengén szerepelt a Schalke az utóbbi hetekben. Stevens egyébként már a 1996-2002 közti időszakban volt edzője a gelsenkircheni együttesnek, most a 2011-es kinevezés után 2012 végére már búcsút mondhat a csapatnak...

Stevens helyét egyelőre az U17 csapat mestere, Jens Keller veszi át, aztán majd a télen 'akasztanak' egy nevesebb trénert.

Ma azonban még vár egy DFB-Pokal találkozó a Királykékekre, illene azért egy szép meccsel búcsúzni a szurkolóktól, mert megérdemlik! Hétről-hétre telt ház, és kitartanak a csapat mellett a nehéz időkben is!

Egyébként kisé érthetetlen, miért eresztett így le a Schalke. Oalyan fontos kulcsjátékosok nem dőltek ki, és hiába távozott Raul a nyáron, a rejt nagyon szépre sikeredett, és a BL-ben is minden a legjobban alakult. Viszont a bajnokságban utolsó négy meccsük közül hármat is 3-1 arányban buktak el, nem csoda, hogy Stevensnek mennie kellett...

Hétvégén a Schalkénál Afellay, Jones és Papadopoulos volt sérültlistán, közülük Jones ma már elviekben játékra kész állapotban! Nagyon hiányzott egy jó Jones a hétvégén, bár az is igaz, hogy tőle is több kell! Remélhetőleg feltöltődve tér vissza az idei év utolsó meccsére!

Neustadter mellett tehát várhatóan Jones szűr majd, előttük a Farfan-Holtby-Draxler(Pukki) trió. elöl Huntelaar, akit a Feiiburg elleni meccsen idő előtt zuhanyozni küldtek második sárgával...

Hátul Hildebrand előtt Höger-Metzelder-Höwedes-Fuchs négyes működik majd közre, Uchida játékára igen kevés az esély, a Fraiburg elleni bajnokin már a 29. percben le kellett cserélni a japán védőt.

Így elsőre ez egy bitang erős csapatnak tűnik, kíváncsian várhatjuk, Jens Kellernek hogy sikerül a debütálás!

A Mainznál minden a legnagyobb rendben. Megy a csapatnak, és ők nyugodtan léphetnek pályára, mindenféle nyomás nélkül! A mainzi kezdő valószínűleg így néz majd ki:

Wetklo-Pospech-Svensson-Noveski-Zabavnik-Baumgartlinger-Soto-Müller-Ivanschitz-Calligiuri-Szalai

Gyakorlatilag a legerősebb Mainz állhat össze ma este is, gyakorlatilag egy helyet kivéve ugyanez a csapat verte a Stuttgartot a hétvégén 3-1-re. Tuchel mester tehát nyugodtan dolgozhat, és sérülések sem hátráltatják a munkáját.

Mindezek ellenére a mi tippünk az, hogy a Schalke focistái összeszedik magukat, és legalább a búcsú szépre sikerül! Más kérdés, hogy Stevens ezt már nem a Schalke kispadján éli meg...

A gelsenkircheniek egyébként a bajnokságban még szeptemberben 3-0-ra verték a Mainzet Farfan, Holtby és Pukki góljaival, valószínűleg egy hasonló eredménnyel most is kiegyeznének!

 

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,