Sportfogadás tippek: Schalke - Krasznodar

2016-11-03
Szerdán a BL-ben a Legia majdnem megverte a Real Madridot, végül Kovacic gólja azért ikszre mentette a találkozót madridi szemszögből, ami így is a játéknap legnagyobb meglepetése volt. Ma az EL-ben próbáljuk levadászni a 'bundát'.

Schalke - Krasznodar

Online sportfogadási tipp: döntetlen

Bet365 odds: 4.20

Tippmix odds: 3.85

Kezdés: csütörtök, 21:05

 

Az I csoportban a Schalke 9 ponttal áll az élen, három meccsből hármat megnyert. A Krasznodar 6 egységgel a második. Győzött a Nice és a Salzburg ellen, és kikapott a Schalkétól otthon.

A Schalke tehát 100%-os, és a német együttes számára nem tragédia a döntetlen sem. Sőt könnyen lehet, hogy egy iksz mellett is továbblép a Schalke a másik csoportmeccstől függően.

A Királykékek egyébként 4 zakóval rajtoltak a Bundesben, és még mindig csak 8 pontjuk van, ami a 12. helyre elég. Hétvégén majd a Brémát fogadják hazai pályán, ami kötelező győzelem kéne, hogy legyen, de ha nyernek, akkor sem tudnak feljebb lépni a Bundesliga tabelláján, de pontszámban azért közelítenek majd a középmezőnyhöz. Egyébként a Schalke remek formában van, hét tétmeccs óta veretlen a csapat. Ugyanakkor az EL-továbbjutás szinte zsebben, ideje rákoncentrálni a Bundesligára, de úgy igazán.

Múlt hétvégén a Ruhr-vidéki derbin a BVB ellen 0-0-ás döntetlent ért el Weinzierl csapata, küzdelmes kis meccs volt, és egyben fárasztó is.

A Krasznodar az orosz Premjer Ligában az ötödik, itt az EL-ben pedig a 2. a csoportban a Schalke mögött. Egy iksz az orosz csapat számára sem lenne rossz eredmény. Vélhetően úgy lesz vele mindkét együttes, hogy egye fene, egy energiatakarékos döntetlen bőven jó az EL-ben, és a válogatott szünet előtti utolsó bajnokin még apait-anyait bele kell majd adni vasárnap.

A mi tippünk, hogy az elég jól fizető iksz (4.20) jönni fog ezen a meccsen. Ez a Krasznodar azért igen komoly kis csapat, egy nem 100%-os erőbedobással küzdő Schalke ellen tuti pontot fognak szerezni! Hazai oldalon Coke, Uchida, Sam, Meyer, di Santo, Embolo és Huntelaar egész biztosan nem lép pályára.

Tipp: 1-1, vagy 0-0.

Címkék: sportfogadás, tipp,