Sportfogadás tippek: Santos - Sao Paulo

2012-09-09
A Campeonato Brasileiro 23. fordulójában elég jó kis meccseket rendeznek. Többek közt sao paulo-i városi derbi is van a programban, ami mindig tartogat izgalmakat számunkra.

Santos - Sao Paulo

Tipp: 2.5 felett

Odds: 1.91

Iroda: bwin

Kezdés: ma 21:00

A Santos és a Sao Paulo legutóbb egygólos meccset játszott, viszont előtte (még szintén 2012-ben) volt 3-1-es Santos sikert hozó találkozó, de volt 3-2-es és 4-1-es Sao Paulo győzelem is. Általában azért ezeken a városi derbiken potyognak a gólok.

Ezeken a rangadókon teljesen mindegy, melyik csapat hanyadik helyen áll. A Santos mindössze a 14., míg a Sao Paulo az 5. helyen áll, viszont ami ennél is fontosabb, hogy egyikük sincs épp top formában!

A Sao Paulo együttese 1-1-1, míg a Santos 0-0-3-as mérleggel áll, azaz Pelé egykori csapata utolsó három meccsét egyaránt elbukta. Pocsék formában a Santos, ne szépítsük. Nem is igazi elit együttesektől szenvedtek vereséget, hisz egy Sport vagy egy Bahia nem tartozik a legjobbak közé. Legutób az éllovas Fluminensetől elszenvedett 3-1-es zakó még talán magyarázható, de az előző kettő aligha.

Mindkét együttesnek kell a győzelem, a Sao Paulo a Libertadores Kupa indulást érő helyekért küzd, a Santos pedig három vereség után szeretne újra örömet okozni szurkolóiknak, és erre nincs is jobb alkalom, mint a városi rivális elpáholása.

Muricy Ramalhonak amúgy nincs könnyű dolga, hisz alig volt idén olyan találkozó, ahol számíthatott volna Neymarra vagy Gansora. A válogatott meccsek, az Olimpia, és még a rajtnál a Libertadores Kupa meccsek miatt Neymar például a Santos 22 bajnokiján csak hét alkalommal kapott szerepet. Viszont lassan már hozzászokik ehhez a csapat, lassan az a fura, ha a tarajos is ott van a kezdőben. A Sao Paulo sokkal egységesebb, amit a helyezésük is mutat. Van egy Luis Fabianojuk a csatársorban, és egy szintén nem mai gyerek a kapuban. Rogerio Ceni a brazil Szűcs, 39 évesen is csapata egyik legjobbja. De a Sao Paulo igazi erőssége a középpálya, azaz a Jadson-Denilson-Cicero-Maicon négyes, gyakorlatilag a liga legösszeszokottabb középpályás sora. Összesen 6 meccset hagytak ki ők négyen ebből a szezonból, ami nem mindennapi dolog. Különösen a CB-ban fura ez, ahol jönnek-mennek a játékosok, általában nem sajátjuk a brazil csapatoknak az állandóság.

Ney Franco mester viszont nagyon bízik a srácokban, és bizony az az 5. hely nem is néz ki rosszul. Kell a siker a hazaiaknak, hisz ha netán nem nyernek, ketten is beelőzhetik őket.

A Santos egyébként tíz meccs óta nem játszott olyan kilencven percet, ahol ne esett volna legalább három gól. Ezen a feszült hangulatú városi derbin, ahol méginkább akarnak majd a srácok, aligha lesz unalmas pillanat. Általában a brazil játékvezetők is színesítik ezeket a derbiket, ahol 8-10 sárga-, és 1-2 piros szinte mindig felvillan, és nem ritka vendég a büntető sem.

Jó kis meccs lesz ez ma este, akinek lehetősége nyílik rá, hogy megnézze, az semmiképp se hagyja ki! 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is! 

Címkék: sportfogadás, tipp,