Sportfogadás tippek: San Francisco 49-ers - Green Bay Packers

2013-09-08
Rendeztek már egy találkozót az NFL legújabb szezonjában, ahol Payton Manning 7 TD passzal rekordot állított be, de az igazi nyitány még csak ma lesz! Az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt meccs a 49ers és a Packers találkozója

San Francisco 49ers - Green Bay Packers

Tipp: 48.5 pont felett

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:30 (CET)

A 49ers és a Green Bay is azon csapatok közé tartozik, akik képesek termelni a pontokat. Mindkét offense a bevállalós fajtából való, meglepő lenne, ha nem mennének 50 pont fölé a csapatok.

2009-ig visszamenőleg, amikor a Rodgers éra kibontakozóban volt, a GB és a SF nem játszott olyan meccset, ahol ne lett volna minimum 50 pont. 54, 50, 52 és legutóbb a play off-ban egy 76 pontos találkozó, ahol a 49ers játékosai örülhettek 45-31-es sikerüknek.

Ez a két csapat nem tud rossz meccset játszani. Kapernick és Rodgers is meg akarja mutatni, hogy milyen fából is faragták őket. Rodgersnek és Kapernicknek is meg kell hálálnia a bizalmat, és 100%-ig oda kell tenniük magukat. Ugyanúgy az elkapóknak, futóknak, falembereknek.

Ez a találkozó valószínűleg a Touchdownok meccs lesz, akárcsak a legutóbbi play off összecsapásuk. Hiába van jó védelme a Frisconak, azért a GB támadásait mindig élmény nézni.

Ennek a találkozónak egyértelműen a támadójátékról kell szólnia. Biztos lesz pár szép védekezés, de Kapernick és Rodgers egymást múlja majd fölül. A bukik SF győzelmet tippelnek, már csak a hazai pálya miatt is, de az is benne van a pakliban, hogy a Packers secondary tavaly is, és idén is sebezhető, márpedig ma a liga talán legelitebb elkapósorával kell majd megküzdeniük a sajtfejűeknek.

Jó kis meccs lesz ez, még az is benne van, hogy újra 70 pont fölött zárnak a csapatok.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,