Sportfogadás tippek: San Antonio Spurs - Miami Heat

2013-06-11
Hajnalban rendezik az NBA nagydöntő 3. meccsét 1-1-es állásnál. Ezúttal már a San Antonio lesz a pályaválasztó, és sorozatban három mérkőzést rendeznek Texasban! Semmi sem dőlt el, az izgalom garantált!

San Antonio Spurs - Miami Heat

Tipp: LeBron James 27.5 pont felett dob

Odds: 1.82

Iroda: Fortunawin

Kezdés: holnap 03:00

 

Az első meccsen 92-88-ra nyert a Spurs, így hiába csinált tripla duplát LBJ, a Heat vereséget szenvedett! James 18 pontja mellett 18 pattanót szedett, és kiosztott 10 gólpasszt is.

A második meccsen már nyert a Heat, hisz a második félidőben egy 22-2-es futást hoztak össze, onnantól pedig semmi esélye sem maradt a győzelemre a Spursnek. James gyengén játszott (persze önmagához viszonyítva...), mert 'csak' 18 pontot dobott. Nem ment neki a játék, az első dobásait kihagyta, és onnantól nem is igazán erőltette. Pontjai többségét akkor szerezte, amikor már megnyugtató volt a Heat előnye!

James egyébként nagydöntőkön nem dobálja a harmincasokat, ebben a párharcban is próbálja bevonni a társait a játékba, és rengeteg betörésből a kipasszt választja, hogy Chalmers, Allen, Miller, vagy akár Bosh dobja a triplát.


A 2. meccsen azért King James összehozott 17 pontot 8 pattanó és 7 assist mellett, szóval magunk közt legyen szólva, mi a gyenge teljesítmény, és mi nem, de Jamest mindig más mércével mérjük.

A mi tippünk, hogy a 3. meccsen a pontokat is termelni fogja, és sokkal agresszívabb lesz. 42-43 percet tölt majd vélhetően a pályán, és ami azt illeti, a 3. meccsen is megvolt a 17 mezőnykísérlete, csak nem igazán sültek a dobások. Ha agresszívabb lesz, és támadja a gyűrűt, többször állhat majd a büntetővonalhoz is, mert lehetetlen megállítani szabályosan.

17 pontot dobott tehát a 2. meccsen, pedig tényleg nem ment neki a dobás. Ehhez a 17 ponthoz 17 kísérletre volt szüksége, voltak tehát gondok a hatékonysággal. Azért a meccs vége felé szépen kapirgált, és Chalmers 19 pontja mögött a 2. helyen végzett ilyen téren a Heat-ben. Ha a 3. meccsen elkapja a fonalat, nem nagyon fogják megállítani. Márpedig Jamesnek kétszer egymás után nem nagyon tud ilyen gyengén dobni!

James langyos estéjének jót tett, hogy egy hatalmas takarót kiosztott Splitternek, az egész NBA ezzel van most tele. A Király tehát magához képest csöndes volt, idegenben többet kell vállalnia. Allen, Miller és Chalmers nem lesz mindig 'hot', akkor pedig át kell kapcsolnia Jamesnek csapatjátékos üzemmódból, és leszegett fejjel be kell törnie,vagy le kell vinnie Leonardot palánk alá, és megverni egy-egyben. Ezt az izolációt a 2. meccsen egyszer, talán kétszer láthattuk, de nem nagyon nyúlt a Heat ehhez a fegyverhez, mert egyrészt az első ilyen szituációnál James hibázott, másrészt elég jól sültek a kinti dobások.
Viszont egész biztos, hogy ez nem lesz mindig így!

James be fogja fogni kritikusainak száját, és ha nyer a Heat, ha nem, most eljut 30 pontig a Heat legjobbja!

 

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,