Sportfogadás tippek: Saarbrücken - Borussia Dortmund

2013-12-03
A német DFB-Pokal sorozatban minden egy meccsen dől el. Menny vagy pokol, 90 percen múlik egy csapat sorsa, folytathatja-e, vagy búcsúzik. Nézzük, mi várható a Saarbrücken és a B. Dortmund találkozóján.

Saarbrücken - Borussia Dortmund

Tipp: Dortmund

Odds: 1.17

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Rendhagyó módon is medias res jelleggel először is nézzük a két együttes várható kezdőcsapatát:

Saarbrücken: T. Ochs - Falkenberg, Knipping, Fischer, Marque - Forkel, R. Korte - Plut, Deville, Hoffmann - Zieme

BVB: Langerak - Kirch, M. Friedrich, Sokratis, Durm - Großkreutz, Kehl - Hofmann, H. Mkhitaryan, Aubameyang - Lewandowski


Valószínűleg a harmadosztályban szerénykedő Saarbrücken játékosainak neve keveseknek ismerős. Ez persze aligha lehet véletlen, hisz a Saarbrücken a harmadosztályban is a kieső zónában található. Ha az ember a Saarbrücken szót hallja, inkább a téli sportok, sí, snowboard ugrik be. De nem a fociiii.

Szóval a BL-döntős BVB igencsak könnyű ellenfelet kapott, talán a legkönnyebbet a lehetségesek közül. Klopp mester pihenteti a kapust, Weidenfellert, rajta kívül Sahin és Bender marad ki a csapatból. Ezt lehet kőbe vésni, aztán ezen kívül mit gondol még ki, azt csak sejthetjük. Azért ha megnézzük az előzetes kezdőcsapatot, akkor látjuk, hogy Klopp azért jópár sztárt pályára küld. Reus sem fog játszani, legalábbis kezdőként biztos nem. Hoffman, Kirch és Durm újra bizonyíthat, sőt ha nagy szerencsénk van, a magyar Bajner is pályára léphet ma este.

A BVB ezt a meccset nem akarja hosszabbításig húzni. Hétvégén a Leverkusen ellen lépnek pályára, minden perc, amit a pályán töltenek, szükséges rossz. A 90 után még fél óra ráadás nem nagyon hiányzik a sárga-feketéknek.

A Dortmund felemás csapattal is megüti a harmadosztályban is botladozó Saarbrückent, ez nem lehet vitás. Az elv ismét a kis odds, kis kockázat!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,