Sportfogadás tippek: SKA Szentpétervár - Salavat UFA

2013-12-28
Tegnapi KHL-es jégkorong tippünk eléggé besült, ne szépítsük. Ma -pont ezért- nem hagyjuk nyugodni ezt a ligát! Jöjjön az SKA-Salavat meccsről egy tipp!

SKA-Salavat Ufa

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.55

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 14:00

 

Ennek a tippnek jönnie kell. Az SKA és a Salavat is az 'overes' csapatok közé tartozik a KHL-ben, és egymás ellen is rendre gólgazdag meccseket játszanak. Idén kétszer futottak össze Ufában, egyszer a hazaiak, egyszer a vendégek nyertek 4-2-re.

A Salavat utolsó 5 meccsének gólátlaga 7.00-ás, ami azért jelzi, mire számíthatunk ma délután. Az SKA-val pedig megtörtént az a csoda, hogy nem ütött gólt hazai pályán. A szezon első ilyen találkozója volt, amikor is a Metallurg lenullázta a szentpéterváriakat. Az Ezüstrókák elleni 0-2 egy olyan meccs volt, amely talán ebben a szezonban már nem ismétlődik meg. E találkozó előtt az SKA csapata 17 meccset játszott hazai jégen, és sosem maradt ütött gól, vagy inkább gólok nélkül.

Egyébként amikor az SKA a Salavatot fogadta az elmúlt időkben, rendre gólzáporos meccs alakult ki. Volt itt 7-2; 5-4; 1-4; 3-5; 4-5, csak az utolsó 5 találkozó eredményeit nézve.

Két együttes, amely játssza a hokit a szónak legszorosabb értelmében. Az SKA-ban ott van Kovalchuk, Ketov, Burdasov vagy Panarin, szóval abban biztosak lehetünk, hogy most bepótolják azokat a gólokat is, amik a Metallurg ellen elmaradtak. Kovalchuknak pedig illene játszani egy jó és pontgazdag meccset, mert hallani olyan hangokat, hogy az olimpiai kerettagsága is veszélybe került.

Jó kis élvezetes meccs lesz, a play-off tagság egyik oldalon sincs veszélyben, ilyen szempontból nincs győzelmi kényszerben egyik csapat sem. Lehet játszani a hokit, és lehet szórakoztatni a közönséget!

Itt bizony nem kizárt a 8-10 gólos meccs sem, és ebben most semmi túlzás sincs!

Sok sikert kívánunk a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,