Sportfogadás tippek: SKA Szentpétervár - Metallurg Magnitogorsk

2014-11-06
A KHL-ben ma összecsap a SKA Szentpétervár és a Metallurg Magnitogorsk együttese.

SKA Szentpétervár - Metallurg Magnitogorsk

Tipp: 5 gól felett AH

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

 A SKA Szentpétervár 25 meccséből 22-t megnyert. Elképesztő együttes, olyan, amely játssza a hokit. A játékosok élvezik a játékot, és ennek köszönhetően mi is élvezzük azt, amit a SKA játszik. Ez a csapat átlagban 4.44-gólt üt, és 2-t kap.

Otthon még erősebb a SKA, elég csak annyit mondani, hogy veretlen a szentpétervári együttes. A SKA 14 hazai mérkőzésén 66 gólt ütött. No comment!

Az ellenfél a Metallurg Magnitogorsk együttese lesz. A Keleti konferencia 1. helyén áll az Ezüstrókák csapata, szóval összecsap a két konferencia listavezetője. A Metallurg célja egyértelműen az,, hogy megszakítsa a SKA hazai veretlenségi sorozatát.

A vendég-együttes jó formában van. Legutóbb a Jokeritet verte 4-1-re, Lee és Antipin mellett Kovar kétszer talált a lapuba. Nagyon frankó kis meccs lesz a mai, ahol potyognak majd a gólok.

Hazai oldalon Kovalchuk a legeredményesebb. Az orosz kiválóság 17 gólja mellett 20 gólpasszt is jegyez. Rajta kívül Thoresen, Martenson és Panarin a fő gólfelelősök, de a SKA tényleg egy sokszínű csapat, bárki képes veszélyeztetni.

Az Ezüstrókáknál Zaripov, Kovar és Mozyakin kiemelkedik, ami a gólszerzést illeti, de Lee például előkészítésben remekel. Mozyakin a mai meccset is kihagyja, ettől függetlenül a Zaripov-Kovar duó fémjelezte első sor azért 2-3 gólt bárki ellen össze tud hozni. A SKA pedig szintén képes 4-5 gólt termelni, a legutóbbi két hazai meccsén a SKA 5-ött vert a Barisznak, és 7-et a Salavatnak.

Gólgazdag, szórakoztató mérkőzésre számíthatunk!

Tipp: 5-2

Címkék: sportfogadás, tipp,