Sportfogadás tippek: SKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva

2014-10-16
Az előző napokban a női foci hozta a pénzt, reméljük, hogy a sportágváltás nem töri meg a lendületünket. Ezúttal Oroszországba látogatunk, és a KHL-ből hozunk egy jónak tűnő tippet. Nézzük

SKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva

Tipp: 5 gól felett (AH)

Odds: 1.41

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

A Sport TV-nek köszönhetően mi is láthatjuk majd a meccset, és ha van TV közvetítés egy olyan meccsről, melyre fogadni is szeretnénk, az mindig jó. Nem véletlen, hogy ezt a találkozót kivette a Sport TV, hisz nagyon magas színvonalú játékra számíthatunk.

Az SKA és a CSZKA is remekül kezdte a szezont, mindkét csapat 16 győzelmet hozott össze a lehetséges 17-ből. Nem kell hozzá nagy matektudás, egy veresége van mindkét együttesnek. Egyikőjük sem játszott még hosszabbításos meccset, ami szintén elég elképesztő adat 2*17 találkozó után.

Az SKA lőtt 79 gólt (meccsenként 4.6-ot), a CSZKA pedig 62-t (meccsenként 3.6-ot). Tény, hogy ez a két csapat védekezésben sem rossz, de mi abban bízunk, hogy nem a védekezés fog dominálni. Egyszerűen nincs rá ok, hogy nagyon defenzíven álljanak a csapatok ehhez a meccshez. A play off-ba jutás 100% ezeknél az együtteseknél, és nem valószínű, hogy túlzottan óvatoskodnának.

Az SKA csapatának mestere 4 sort forgat, ahol a negyedik sor is képes gólokat szerezni. Kovalchuk, Panarin, Tikhonov, Mertenson, Thoresen, Makarov, Burdasov, Dadonov...-de tényleg mindenkit kivétel nélkül lehetne írni. Komplett csapat, és olyan lendületben vannak, hogy nagyon nehéz lesz megállítani. Ráadásul otthon 10 meccsből 10-et nyert a SKA, és 47 gólt ütött!

A CSZKA Moszkva persze arra készül, hogy elvegye az SKA hazai veretlenségét. Radulov, Artyukhin, da Costa és a többiek szintén azért lépnek jégre, hogy jól elverjék az SKA-t.

A góllövőlista első 11 helyezettje közül 6 ebből a két csapatból kerül ki, szóval ez is jelzi, milyen tűzereje van a két csapatnak. Reméljük, hogy kihozzák a jó értelemben vett állatot egymásból a csapatok. Aztán ne feledjük, hogy ott lesz a jégen Alex Radulov, aki vagy gólt üt, vagy az ellenfelet üti, és megy pihenőre, miközben az ellenfél előnyben játszik. Ő mindig generálja a gólt, márpedig nekünk mindegy, melyik csapat termeli a gólokat, csak legyen gól, és kész.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,