Sportfogadás tippek: SKA St. Pétervár - AK Barsz Kazany

2012-10-01
A KHL-ben minden nap rendeznek mérkőzéseket, és ez alól a mai sem kivétel. Kilenc pályán is láthatnak KHL meccset az oroszok, mi az SKA és az AK Barsz találkozóját vizsgáljuk meg közelebbről, már csak a SPORT TV-s közvetítés miatt is!

 

SKA St. Pétervár - AK Barsz Kazany

KHL-alapszakasz

Tipp: 4.5 gól fölött

Odds: 1.42

Iroda: fortunaWin

Kezdés: 17:30

 

Az SKA és az AK Barsz mérkőzése olyan összecsapásnak tűnik, amivel biztosat húzott a Sport TV. Egykori, és "jelenlegi" is NHL játékosok sora lép ma jégre, úgyhogy a minőségi jéghoki aligha marad el. A KHL és az NHL azért nemcsak egy betűben tér el egymástól. Az NHL fizikálisabb, a KHL viszont játékosabb. Bár kezdenek a kanadaiak is beszivárogni a KHL-be, így a keménység sem fog elmaradni...

Az SKA meccsei igazi közönségmágnesnek számítanak, főleg, amikor hazai jégen játszanak. A 'péterváriak otthon 2-1-es zakóval kezdtek, majd következett három világra szóló siker.

7-3 a Barisz Asztana ellen

7-5 a Jugra ellen

7-2 a Salavat ellen

Utolsó három hazai pályás mecsén az SKA 21 gólt ütött, és 10-et kapott. Az barátok közt is 10.3-as gólátlagot eredményez meccsenként. Semmi sem indokolja, hogy ma ne lássunk vagy 8-10 gólt ismét, már csak azért sem, mert az SKA erősödött a kezdeti rosterhez képest például egy Kovalchukkal, de ami azt illeti, az ellenfél sem akárki!

Az AK Barsz jelenleg vezeti a Keleti Konferenciát, 33 lőtt góljuk van, ami szintén azt jelzi, hogy van potenciál a csapatban. A kazanyiaknál például az első sor úgy néz ki a csatárokat tekintve, hogy Zaripov-Kapanen-Morozov, de van egy 'finn sor' is, ahol Immonen és Pasanen játszik általában Obukhovval kiegészülve. A Kazanynak legutóbb egy nagy veretlenségi szériája szakadt meg, amikor is a regnáló bajnok Dinamo verte őket hosszabbítás után. Ma sem lesz könnyű dolguk a kazanyiaknak, de nem esélytelenek az SKA otthonában sem.

Azért ha a Kazanyra azt mondjuk, hogy erős, akkor mit mondjuk az SKA-ra!? Thoresen-Prucha-Martenson első sor, Afinogenov-Kovalchuk-Tikhonov második sor és a harmadikban is ott van még Fedorov, Artukhin és Burdasov. Klimenko ebbe csapatban csak negyedik soros Tarasenkoval és Makarovval együtt.  És ami igazán fontos, és kiemelendő, hogy az SKA nem egy emberre épül. Itt mindenkire figyelnie kell az ellenfeleknek, mert a péterváriaknál bárki képes gólt szerezni. Legutóbb az a bravúrt hajtották végre, hogy a Salavat elleni hét gólt más-más játékos szerezte, senki sem duplázott! Pontot szinte mindenki szerzett, szóval ez az SKA talán a KHL legjobb formában lévő együttese, és ami nekünk talán fontosabb, hogy a legszórakoztatóbb játékot ők játsszák!

Önmagukért beszélnek az eredmények, a látvány mellett eredményesek is, és mi biztosak vagyunk benne, hogy a Kazany ellen is élvezetes, gólgazdag hatvan percet produkálnak!

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,