Sportfogadás tippek: SKA Szentpétervár - Dinamo Moszkva

2013-03-21
A mai nap a sportfogadó társadalomban elsősorban a VB selejzetőkről szól, ám nekünk van egy jobb tippünk! Nézzük

SKA-Dinamo Moszkva

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.47

Iroda: bet365

Kezdés: 03. 22. 16:30

Az orosz KHL-ben pénteken kezdődnek az elődöntők, a párharcok itt is 4 nyert meccsig tartanak. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ezidáig az SKA és a Dinamo együttese sem nagyon izzadt meg. Az SKA eddig egy meccset veszített el a play-offban, a Dinamo szintén. Eszméletlen jók ezek ketten, itt az ideje, hogy kiderüljön, melyik együttes a jobb! Szinte lehetetlen megmondani, melyik együttes jut a döntőbe, ezért meg sem próbálkozunk megtippelni a továbbjutó kilétét.

A tippünk ennek a párharcnak az első meccsére, hogy minimum 4 gól születik! A bukik szokatlanul magas oddsot kínálnak már erre az opcióra is, pedig az SKA meccsein aligha lehet unatkozni! Ami a rájátszást illeti, a góllövőlistán a top3-ban két SKA játékost is találunk. Martensson és Tikhonov szórja a gólokat, de ott van Panarin, Varnakov, és lehetne írni szépen sorban a neveket, minden sorban benne van a gól, amikor a SKA csapatáról beszélünk.

A Dinamo már egy picikét jobban ügyel a védekezésre, de az SKA otthonában aligha ők fogják irányítni a játékot. Ha rajtuk múlna, akkor nem feltétlenül esne sok gól, de a péterváriak játéka egész egyszerűen olyan, amilyen. Nagyon élvezetes, gólgazdag meccseket játszanak, és ez a látványos hoki eddig nem ment az eredményesség rovására. Bombaformában vannak az SKA-sok, a Serverstal ellen a négy meccsen 19 gólt ütöttek! Az Atlantnak otthon az utolsó meccsen hetet ütöttek, előtte Mitischiben hatot kapott az Atlant.

A Dinamo sem ússza meg 3-4 gól alatt, de az is biztos, hogy az SKA sem. A moszkvaiak kemény hokit játszanak, és ismerve az SKA védelmét, csoda lenne, ha két-három gólt ne kapnának ezen a találkozón!

Az alapszakasz meccsekből pedig nem érdemes kiindulni, azoknak is más a hangulatuk, és ezeknek a párharcoknak is. Itt mindkét együttes 100%-on fog pörögni, elképzelhetetlen a gólszegény meccs két ilyen elit együttes találkozóján.

A mi tippünk egy jó kis 4-4, aztán majd dönt a hosszabbítás!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,