Sportfogadás tippek: Rubin Kazany - Chelsea

2013-04-11
Április 4-én a Stamford Bridge-en a Chelsea 3-1-re legyőzte a Rubint. Ma elméletileg a tatárok lesznek otthon, közben meg mégsem. Hogy is van ez?

Rubin Kazany - Chelsea

Tipp: 2 vagy 3 gól

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: 18:00

Papíron tehát a Kazany a pályaválasztó, ám kényszerűségből kell választaniuk, hisz otthon az UEFA döntése értelmében nem játszhatnak. Így a Rubin az egyenes kieséses szakaszban már Moszkvában lép pályára, méghozzá a Luzhniki stadionban.

Látszólag lesz tehát csak otthon a tatár együttes, igazából semleges pályán játsszák a találkozót. De mégis csak Oroszország, tehát a Kazany érezheti otthonosabban magát. Sajnos az 100%, hogy telt ház nem lesz, hisz a Chelsea szurkolói nem szívesen utaznak Moszkvába, és a tatárok sem követik nagy számban saját csapatukat. A Levante ellen például 1889 fizető néző volt kíváncsi a meccsre, holott ez az Olimpiai Stadion 85 ezer fő befogadására képes ... Az a 2-3000 néző, amely ma várható, el fog tűnni ebben a hatalmas létesítményben.

Nem is megy úgy a Kazanynak, mint hazai pályán, de nincs mit tenni, ma gólt kell lőni, méghozzá minimum kettőt. Jó kérdés, hogy van-e bennük annyi. A londoni meccs alapján nincs, de minden meccs más. Ami viszont nem változik, az a Chelsea mesterének felfogása, tehát itt sem a legerősebb csapat lép majd pályára. Oscar és Hazard valószínűleg a padon kezd, Ba pedig nem léphet pályára a Chelsea színeiben, hisz ősszel a Newcastleben már pályára lépett a sorozatban. Nem lesz még Cahill, Romeu, Cole és Bertrand sem, így kérdéses, kik lesznek a védelem szélén, mert sem Cole, sem Bertrand nincs.

A Rubinnál M'vila és Eremenko játéka kérdéses, de azért a Rubin is van olyan csapat, hogy két hiányzót tudjanak pótolni. A londoni meccsen a Chelsea viszonylag kényelmes előnyt harcolt ki, így nekik annyi dolguk van, hogy elöl rúgjanak egyet, aztán üljenek rá. Látva az első mérkőzésüket, az nehezen képzelhető el, hogy a kékek ne lőjenek gólt. Ugyanakkor a legfőbb céljuk az lesz, hogy megússzák kapott gólok nélkül. A Rubinnak viszont kockázatot kell vállalni, és ha az első félidőben nem is fognak még kockáztatni, a másodikban mindenképp lépni kell Berdyevnek, és adott esetben például védekező középpályás, vagy védő helyett támadót behozni. Márpedig ilyen esetekben vagy bejön a húzás, és sikerül a gólszerzés, vagy kapnak egy gólt, és vége az álmoknak.

A mi tippünk, hogy 2 vagy 3 gól születik a mérkőzésen. Hogy milyen eloszlásban, az sok mindentől függ, de ez az opció most játszhatónak tűnik. Ráadásul ez az opció elég könnyen védhető élőben. Előfordulnak néha extrém esetek, amikor például 4 gól esik a félidőig, de legyünk őszinték, itt erre azért nem sok esély van.

 

Sok sikert a tipphez!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,