Sportfogadás tippek: Rostov-Don (W)- Bietigheim (W)

2017-01-28
Akad a mai kézilabda-kínálatban egy jó meccs, és nem a vb bronzért zajló horvát-szlovén csata az. Persze ez is jónak tűnik, de a tippünk nem onnan érkezik. Irány Oroszország!

Rostov-Don - Bietigheim

Online sportfogadás tipp: 52.5 gól felett

Unibet odds: 1.85

Tippmix: -

Kezdés: szombat, 15:00

 

Szóval a lényeg:

Két hete a Bietigheim az Érd ellen játszott, valószínűleg sokan láttuk. Jó kis meccs volt, nyert az Érd, méghozzá meglepően simán. Ez a német csapat, a Bietigheim első a Bundesligában, szinte nincs meccs, hogy 30 gól alatt dob. Persze a Bundesliga az Bundesliga...

Azóta a német csajok játszottak otthon a Rostov ellen, meglepően kevés gólos meccsen 23-20-ra nyert a Rostov.

Most fordul a kocka, a Rostov játszik otthon. Az a Rostov, amely a BL-nek is esélyese volt, amíg ki nem esett...Telis-tele világsztárokkal. Fura volt az a 43 gólos találkozó legutóbb a Bietigheim ellen, hisz ez a német csapat nem épp a kevés-gólos meccsekről híres. Az Érd ellen 35-27-et játszott, előtte a Byasen ellen 39-33-ra nyert...

Szóval jó esély van rá, hogy most picit magasabb frekvenciára kapcsolnak a csapatok, és akár 60 gólt is összehozhatnak. Tudni kell a Bietigheimről, hogy alapvetően főleg inkább olyan játékosok találhatóak itt, akik támadásban jók, védekezésben nem jók. Magyarul rosszak... Főleg a gyors indításokból élnek, amiből mondjuk az Érd ellen nem sokat láttunk, de a Malestein-Wester kapcsolat azért tud kamatozó lenni. Amit viszont láttunk az Érd Bietigheim mérkőzésen, hogy pocsék a német csajok védekezése. Márpedig ilyen gyenge védekezés mellett a világ legjobb kapusai, így Wester is tehetetlen. Ma vélhetően sokkal több gólt látunk a két csapat találkozóján, otthon a Rosztov a közönségnek is akar majd játszani. Aztán nagy valószínűséggel hamar elhúznak, így az orosz lányok sem lesznek annyira oroszlánok védekezésben.

Nem szabad, hogy megrémítsen a legutóbbi meccs, a Bietigheim találkozóit nyugodtan overre lehet venni, főleg ilyen line mellett!

Címkék: sportfogadás, tipp,